Стендапер Тарас Яремій розповів, як на нього вплинули монологи Сергія Притули

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Стендапер Тарас Яремій розповів, як на нього вплинули монологи Сергія Притули
Стендапер Тарас Яремій
Пресслужба Нового каналу

Стендапер Тарас Яремій також відповів, яким має бути комік.

Читайте такожВолодимир Шумко розповів, як він з дружиною ділить обов’язки в сім’ї
Понад пʼять років тому Тарас Яремій занурився у сферу гумору. Хоча вже змалку був повʼязаний зі сценою: брав участь у конкурсах, вів шкільні заходи та грав у КВК в університеті. Згодом спробував себе у стендапі та зрозумів: це ідеальний жанр, в якому він міг би реалізуватися. 

За лаштунками шоу «Хто зверху?», яке виходить щочетверга о 20:00 на Новому каналі, Тарас розповів, на кого з українських коміків рівнявся. 

З 2019 року почав займатися стендапом. Хоча тоді думав, що вже пізно, бо зірки гумору сформовані, а нових облич у цій професії не чекають. Однак помилявся (усміхається). Спочатку батьки негативно ставилися до вибору. Але згодом зрозуміли, що виростили порядну людину, і заспокоїлися, – ділиться Тарас Яремій.

Стендапер переконаний: щоб бути смішним коміком, потрібно мати психологічні травми. Адже для когось жарти є захисним механізмом, а для інших – способом рефлексії. 

Нещодавно я виступав зі стендапом про розставання. І багато хто під відео з нього написав: «Дуже смішно, бо видно, що тобі болить». Гірка правда: нікому не цікаво слухати, як у тебе все класно, і ти щасливий, – зазначає учасник «Хто зверху?». – Та й не хочу придумувати пластмасові жарти. Краще розказувати, що болить. Тому й жартую на особисті теми на сцені, бо це про мене.

Стендапер Тарас Яремій / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожФіма Константиновський розповів, чому заздрить Васі Байдаку
Тарас виокремив Сергія Притулу як одного з українських стендаперів-кумирів.

Колись було мало україномовного гумору на телебаченні. Тому, слухаючи монологи Притули по кілька разів, я дуже сміявся. Ще на той час у Сергія виразно проявлявся галицький акцент, у якому я чув нотки рідного, – з усмішкою каже Тарас. – Найбільше запамʼятався його монолог про козаків в одному з шоу років 15 тому. А зараз люблю сміятися зі стендапу поляків: у них дуже розвинута індустрія гумору.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK