Наталка Денисенко розповіла про переваги та недоліки гастролей Україною

Акторка Наталка Денисенко / Пресслужба Нового каналу

Зірка серіалів «Зв’язок» та «Будиночок на щастя» Наталка Денисенко розповіла, скільки часу відновлюється після турів Україною.

Читайте також: Фіма Константиновський пригадав страхи на початку повномасштабного вторгнення

Відома українська акторка Наталка Денисенко входить до складу театрального колективу «Театр 1984». На їхні вистави «Основний інстинкт» та «Наші Кайдаші» зазвичай солд-аути. Вони не лише дарують радість глядачам у Києві, а й часто гастролюють містами України. 

За лаштунками зйомок серіалу Новому каналу «Будиночок на щастя» Наталка Денисенко розповіла про переваги робочих турів.

Гастролі нашою компанією акторів – це свято. Ми з колегами стали дуже близькими за цей час. Просто дружимо! Тому наші поїздки – це більше не про заробіток грошей, а про те, як ощасливити себе та глядачів у такий складний час, – розповідає акторка серіалу «Зв’язок», який з понеділка по четвер о 19:00 виходить на Новому каналі. – Я навіть часто називаю гастролі подорожжю. Відбувається зміна оточення, відволікаєшся від буденних речей. А ще помітила, що в дорозі ніби з’являється більше часу, тому я можу більше поспілкуватися із чоловіком. Або закрити робочі справи, які відкладала. Наприклад, у мене є авторський курс «Голос на мільйон». Це щоденна робота, де я комунікую з командою, учасниками та перевіряю чат. Також є група піарників, які щодня пишуть щодо різних робочих питань. Мені потрібно переглядати та відповідати їм, але я не завжди встигаю. А гастролі – це вдалий час розібрати все, що накопичилося.

Наталка Денисенко на гастролях

Пресслужба Нового каналу

Читайте також: Костянтин Войтенко похизувався своєю новою нерухомістю

Наталка розповідає, що втома після робочих поїздок зазвичай наздоганяє після повернення додому.

У нас буває по п’ять-сім вистав поспіль. Переїзди щодня, інколи навіть нічні. Після цього потрібно день відпочити. Хоча мені останнім часом вистачає і пів дня, аби прийти до тями, – говорить Денисенко.

Наталка Денисенко на гастролях

Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему