Рецепт кабачкового рулету з сиром від Анни Саліванчук
2022 г., 18 серпня, 12:49
{{count}}
Зірка ситкому «Одного разу під Полтавою» Анна Саліванчук поділилася приготуванням кабачкового рулету з сиром.
Читайте також: В’ялені томати за один день в домашніх умовах за рецептом Алекса Якутова
Анна Саліванчук, зірка ситкому «Одного разу під Полтавою» на ТЕТ, щотижня ділиться з підписниками секретами найсмачнішої домашньої кухні. Цього разу акторка показала, як просто приготувати смачний і корисний рулет із кабачків з сиром.Впевнена, що рулет буде смакувати всій вашій родині, – пообіцяла Анна.
Інгредієнти:
- кабачок – 600 г
- яйце – 2 шт.
- борошно – 150–170 г
- крем-сир – 200 г
- кріп – невеличкий пучок
- сіль і спеції – за смаком
- часник – за смаком
Спосіб приготування:
- Один з кабачків нарізати слайсами. Усі інші – натерти на дрібній тертці, додати сіль і добре віджати зайву воду.
- У масу додати просіяне борошно, зелень та перемішати. Туди ж добавити жовтки, спеції та часник і змішати до однорідності.
- Застелити деко пергаментом і змастити олією. Викласти слайси з кабачка, зверху розподілити натерті кабачки.
- Випікати в духовці за температури 180° протягом 20 хвилин.
- Зверху нанести крем-сир і загорнути в рулет окремо від пергаменту. Дати охолонути.
Нагадаємо,