«Зв’язок»: на Новому каналі стартували зйомки серіалу про стосунки на відстані під час війни

Стартували зйомки нового серіалу Нового «Зв’язок» / Пресслужба Нового каналу

Камера! Мотор! 10 травня розпочалися зйомки багатосерійної комедії, яка вийде на Новому каналі вже восени 2023-го.

Читайте також: Андрій Бєдняков зустрівся з дітьми-переселенцями

«Зв'язок» – це серіал про наші з вами нові реалії життя після 24 лютого 2022 року. Про вимкнення світла, про вибухи, про спілкування на відстані. І головне – про нестримний оптимізм та життєрадісність українців. 

У кожній серії глядач стежитиме за історіями чотирьох сімей з різних міст України, які розлучила війна. 

Ми розповімо чесні та справжні історії про нас із вами, про реальність, у якій всі сьогодні живемо. Сподіваємося, що серіал зможе підтримати й надихнути глядачів Нового каналу, – ділиться креативна продюсерка проєкту, який для Нового каналу знімає Starlight Production, Марина Козаченко. – В персонажах вони впізнають не лише себе, а й своїх батьків, коханих та друзів. Аудиторія побачить близькі для себе ситуації та проблеми, але головне – матиме причину щиро посміятися тут і зараз, навіть у надскладних для всіх нас обставинах. Ми хочемо, щоб цей серіал став для українців своєрідним антидепресантом. І вкотре нагадав, що найважливіше – не втрачати зв’язок!  

Стартували зйомки нового серіалу Нового «Зв’язок»

Пресслужба Нового каналу

Читайте також: Топ-3 перекуси від Олени-Крістіни Лебідь

Серед акторів, яких глядач побачить у «Зв’язку», – Віктор Андрієнко, Роман Міщеряков, Дмитро Вівчарюк. Але повний каст дізнаємося ближче до прем’єри. 

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему