"Найкращі Вихідні" вже близько: творці презентують новий романтичний трейлер комедії

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

"Найкращі Вихідні" - у кіно з 02.02.2022 року!
пресс-служба

"Найкращі Вихідні" - у кіно з 02.02.2022 року!

Читайте такожИзвестного телеведущего избили в Киеве
4 різні історії зведуть героїв у столиці: романтичного Ганса з Мюнхена, затятих шибайголів з Кривого Рогу, кар’єристку Міру та її невгамовного брата Лесика зі Львова й тінейджерку-максималістку Алісу з Одеси. У кожного з них свої план на вихідні, але насправді в Києві, як і будь-де у світі, усі шукають любов! 

А вона, як правило, ніколи не приходить «за планом».

«Найкращі Вихідні» - це комедія, яка розповідає 4 різні історії: про романтичні почуття, які виникають у найнесподіваніший момент, про справжню чоловічу дружбу та про сімейні цінності. Усіх героїв фільму об’єднує любов, музика, фестиваль і літо. У якийсь момент усе піде зовсім не за планом, але врешті-решт кожен знайде набагато більше, ніж шукав…

У широкий прокат комедія виходить вже цієї зими - з 02.02.2022 року, тож встигніть поринути в літо та пригоди!

Глядачі побачать на екрані Київ: атмосферний, надихаючий, а часом похмурий та зовсім непривітний - такий же різний, як і герої запальної комедії. Творці зафільмували приголомшливі столичні краєвиди (90% натурних кадрів), а найкращі моменти відзняли в розпал музичного фестивалю Atlas Weekend 2021 - такого український глядач ще не бачив! 

"Найкращі Вихідні" - у кіно з 02.02.2022 року! / пресс-служба
Читайте такожЕлена Кравец рассказала, почему не смогла отпраздновать свой юбилей
Романтичні Ганс та Ольга, яких на екрані втілюють актори Еліас Райхерт та Дар’я Петрожицька, встигли зустріти не лише пухнасту альпаку та величного коня у самому центрі столиці, а й справжню жінку-кицю.

"Найкращі Вихідні" - у кіно з 02.02.2022 року! / пресс-служба
Сцена за участі VERKA SERDUCHKA & band стала справжнім випробуванням для Тараса Денисюка, який зіграв у фільмі непосидючого Лесика. Юнакові, який вперше отримав роль у великому кіно, довелося імпровізувати під час діалогу із зіркою, адже сцену знімали просто під час виступу народної улюблениці. Що з того вийшло? Дізнаємося зовсім скоро - у кіно.

"Найкращі Вихідні" - у кіно з 02.02.2022 року! / пресс-служба
Аліні Чебан, виконавиці ролі Аліси, довелося знищити, у буквальному сенсі, 4 гітари. Сцена вийшла ефектною - Аліна так старалася, що навіть травмувала коліно.

А от Георгію Хостікоєву довелося на якусь мить відчути себе справжньою рок-зіркою та виконати сингл наживо прямо на сцені Atlas Weekend. У цьому йому допоміг лідер гурту EPOLETS Павло Варениця, який погодився адаптувати свою пісню Rock is Dead на прохання режисера фільму Влада Климчука. До речі, у фільмі, пролунає понад 10 нових українських хітів, а також атмосферна кіномузика, автором якої є Євген Філатов (The Maneken). 

Читайте такожАктер сериала "Надежда" Алексей Нагрудный рассказал о воспитании сына
А ще у фільмі, навіть того не підозрюючи, знялися тисячі людей, які запалювали під саундтрек фільму «Твій день» у виконанні alyona alyona, The HARDKISS, Onuka та Артема Пивоварова, а також під час виступу VERKA SERDUCHKA & band на головній сцені музичного фестивалю. Творці закликають йти в кіно та шукати себе на великому екрані.

"Найкращі Вихідні" - у кіно з 02.02.2022 року! / пресс-служба
Шалені пригоди та романтичні історії можуть трапитись у будь-якому куточку України - потрібно лише вийти з дому, вийти за рамки своїх стереотипів. «Найкращі Вихідні» саме про це! Дивіться в усіх кінотеатрах України з 02.02.2022 року.

Слідкуйте за новинами комедії на офіційних сторінках у соціальних мережах та не пропустіть жодної сенсації:

Instagram  

Facebook

Фільм створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно та агентства США з міжнародного розвитку USAID.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK