Андрій Федінчик зізнався, як змінилося його життя від початку війни

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Андрій Федінчик зізнався, як змінилося його життя від початку війни
Актор Андрій Федінчик
пресс-служба канала Украина

Актор Андрій Федінчик засудив колег з росії.

Читайте такожОля Полякова розповіла, що написала Поліні Гагаріній після її участі в пропутінському концерті
Актор Андрій Федінчик зазначив, що з початком війни вступив до лав тероборони і захищає рідну Житомирщину. Днями у лавах добровольців він вирушив далі, в одну з гарячих точок. 

Його дружина, акторка Наталка Денисенко, на другий день після початку повномасштабної війни виїхала разом з ним і 4-річним сином Андрійком до Житомира. Та після того, як паралельну вулицю розбомбили російські снаряди, була вимушена поїхати на західну Україну. Зараз Наталка веде активну інформаційну боротьбу з ворогом, а також волонтерить і допомагає Андрієві та хлопцям з тероборони. 

У розмові з журналістами каналу «Україна» Андрій жорстко засудив колег з росії. Згадав Антона Батирєва і його брехливу пропаганду. Каже, їм назавжди закрито шлях до України. А от кум Федінчика, актор Віталій Салій та його родина з перших днів виходили на мітинги в Санкт-Петербурзі. Через це піддалися тиску з боку російської влади і були змушені тікати за кордон. 

Актор Андрій Федінчик с женой / пресс-служба канала Украина

Читайте такожОлег Іваніця розповів, що готувався до війни
Також Андрій дав свої прогнози щодо закінчення війни: раніше літа не варто чекати перемоги. Проте переконаний – перемога обов’язково за Україною, бо такого згуртованого народу він ще не бачив донині.  

1 квітня вони з Наталкою відзначатимуть вже п'яту річницю весілля. Чоловік каже: майже місяць не бачив дружину і сина. Це вперше так надовго розлучилися. Але головне – безпека його родини. Андрій Федінчик закликає усіх українців вірити у нашу спільну перемогу. Допомагати, хто як може, і берегти себе.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK