Оля Полякова розповіла про панічні атаки старшої доньки

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Оля Полякова розповіла про панічні атаки старшої доньки
Співачка Оля Полякова
instagram.com/polyakovamusic

Співачка Оля Полякова розповіла про розлуку з чоловіком і виїзд із дітьми закордон через війну, яку розв’язала росія проти нашої країни.

Читайте такожАхтем Сеітаблаєв розповів про загиблого під Ірпенем Пашу Лі
За словами Олі Полякової, її чоловік Вадим зараз служить у територіальній обороні. Саме він скоріше підтримує дружину, а не вона його в ці складні часи. 

У нас все навпаки, тому що це я відірвана від дому, від того, що любила і люблю. І зараз у мене такий стан, що мене треба трішки заспокоювати, казати, що все буде добре. Тож це він мене підтримує, а не я його, – зізналась Оля Полякова в розмові з журналістами каналу «Україна».

Артистка розповіла, що коли розпочалась війна, вона взяла дітей і поїхала подалі від бойових дій. А згодом прийняла рішення виїхати закордон. 

Просто вивезла дітей, щоб вони могли вчитися, щось робити. У мене немає житла закордоном, немає родичів, тому я навіть не знаю, де залишуся. Упродовж всього довгого шляху нам допомагали зовсім незнайомі люди, давали нам дах над головою. Спочатку нас прийняли мої друзі, потім ми переїхали в друге місце, а ось зараз ми вже в третьому. Наразі думаю, де залишитися. Це якась абсолютно сюрреалістична річ – ніхто не очікував, що таке може статися, – сказала Полякова.

Співачка Оля Полякова з донькою / instagram.com/polyakovamusic

Читайте такожКамалія ледь не загинула під час евакуації з Києва
Тим не менш, зазначає Оля, потрібно продовжувати жити, як би важко через невизначеність майбутнього нам зараз не було.

Ми зараз всі в однакових умовах. Нам, жінкам, треба берегти наших дітей. Це задача номер 1. Зберегти свій здоровий глузд, щоб діти теж не показилися. Бо я дивлюся на свою старшу доньку – у неї розлади, панічні атаки, дуже нестабільний стан. Якщо чесно, я сама трішки «розшнурувалася». Але розумію, що не маю права, тому що на мене ще й дивляться мільйони людей у соцмережах. Основний мій фронт – інформаційний. Тепер я знаю, навіщо мені всі ці мільйони підписників. Не для того, щоб вони дивилися, як я готую чи співаю, а щоб я могла інформувати людей в усьому світі, що твориться в нашій країні, і підтримувати у цей дуже складний для всіх час, – прокоментувала співачка.

Співачка Оля Полякова / instagram.com/polyakovamusic
Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK