Олексій Суханов розповів про свою родину в росії

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Олексій Суханов розповів про свою родину в росії
Ведучий Олексій Суханов

Ведучий «Говорить Україна» на телеканалі «Україна» Олексій Суханов зізнався, чи спілкується з російськими родичами.

Читайте такожВедучий "Орла і Решки" Женя Синельников розповів, як війна підштовхнула його освідчитись коханій
Ведучий Олексій Суханов має у росії батьків і брата з родиною. Зірка спілкується з рідними вкрай обережно, адже за свою позицію він відповідає особисто, тож не хоче підставляти рідних.

Я з ними не узгоджую звісно те, що я кажу, що я пишу, яку інформацію я оприлюднюю, не узгоджую своїх позицій з ними. Цього вже достатньо. Під час телефонних розмов чи листування я змушений бути вкрай обережним. Тому що це моє життя, я відповідаю за свої заяви, свою позицію. А як вони там думають – це їхній вибір. Ми не маємо нікого засуджувати. Нам треба цю гидоту зі своєї землі вижити, прогнати, щоб вона тут не з’являлася і все. А роботу Господа Бога не треба брати на себе. Так і там. Вони запитують – я щось відповідаю і все - розійшлися, - говорить ведучий.

Ведучий Олексій Суханов / пресс-служба канала Украина

Про своїх колег, які часто змінюють політичні погляди, Олексій сказав наступне:

Будь-яка людина, робота якої публічна, має усвідомлювати наслідки своїх заяв і своєї позиції, свого певною мірою впливу слів. Ну яка спецоперація, Господи? Це війна, повномасштабна війна. І тут між краплинками не ходять. Тут треба сказати: «Це війна, я її засуджую». Як Макс Барських. Я вважаю, що, не можна залишатися аполітичним. Можна залишатися, якщо ти дійсно пацієнт для якогось психіатра. Там велика частина таких, до речі. Я людина, яка не здатна ненавидіти. Почуття огиди є у мене. Бажання викреслити є. І це урок. Тому що згодом, вже за мирних часів, ми зможемо, напевно, змінитися, дещо пробачити, забути і потім у такий спосіб впустити їх в наше життя. І це буде небезпечно. Саме задля цього це і відбувається у житті, аби раз і назавжди визначити і санувати своє коло людей, з якими варто спілкуватися. Задля цього теж трагічні часи і переживає зараз Україна.

Читайте такожМарія Мельник зосередила всі сили на допомозі військовим
Олексій чітко окреслив своє ставлення до росіян, таких як Тіна Канделакі, які сіють пропаганду.

Мені це нецікаво. Пішла вона на х.й та Канделакі. І всі, які підтримують путінський режим. Я навіть здатний купити барабан, аби вони очолили цю колону, які йдуть на х.й. Все, крапка, - переконаний Суханов.

Ведучий Олексій Суханов / пресс-служба канала Украина

У ведучого є свої думки про строки, коли закінчиться війна.

Я дуже мрію, тримаю кулаки, аби це все закінчилося десь на початку літа чи наприкінці весни. Я не експерт, це просто міркування звичайної людини, яка дійсно теж стежить за новинами, дещо все ж таки розуміє, доживши до своїх 48 років. Тому що, якщо буде затягуватися, це буде не на користь ані Україні, ані взагалі розвитку ситуації. По-друге, світ вже певною мірою почне втомлюватися від війни в Україні, так влаштована людська психологія. Він почне спокійніше до цього ставитися. І ми вже теж зможемо втратити велику підтримку світу. По-третє, я дуже занепокоєний тим, що чим довше це буде тривати, тим більша вірогідність, коли певні політичні сили почнуть щось на своєму боці діяти. І у нас можуть вже сварки внутрішні виникнути. І тут вже жодного х.йла нам не потрібно, аби втратити і самоконтроль, і цю єдність. Єдине, в чому я впевнений, що ми дійсно на боці світла. І якщо Бог є, а я віруюча людина, і я молюся щодня, аби ми вистояли, аби ми перемогли. В цьому в мене сумніву нема, - переконаний ведучий.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK