Валерій Харчишин розповів про напад окупантами на його власність

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Валерій Харчишин розповів про напад окупантами на його власність
Співак Валерій Харчишин
пресс-служба канала Украина

Співак Валерій Харчишин розповів, як дізнався про те, що його будинок під Києвом зруйновано вщент і чому вважає, що напад був запланований.

Читайте такожДжамала розповіла, як підтримують українців у Європі
Дім лідера популярного гурту «Друга Ріка» Валерія Харчишина було зруйновано 26 березня. Артист зізнається – для нього ця новина стала справжнім шоком, адже будівля зруйнована вщент. 

Натомість інші будинки в селищі зазнали ледь помітних пошкоджень. 

Я був у тому будинку, їздив з військовим. Треба було нагодувати кішок, сподівався наступного дня їх забрати… але, на жаль, вже не було, куди повертатись. Одна кішка вижила – вона була в окремому будиночку, де проживали люди, не буду казати, хто саме – для їхньої ж безпеки, – коментує Валерій Харчишин у програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна».

Знищений будинок музиканта / пресс-служба канала Украина

Читайте такожНіна Матвієнко – про російських військових: "Голодранці! Засранці! Душогуби! Саранча, яка винищує все живе!"
Ба більше, за словами артиста, він здогадується, хто саме завдав шкоди його власності. Підозрювана людина виходила на зв’язок з музикантом, але нещодавно зникла і перестала відповідати на будь-які дзвінки та повідомлення. 

Я не можу розголошувати все, адже наразі триває слідство. Але є версії того, що це був спланований напад. Будинки навколо вціліли, так, є пошкодження, але вони незначні, переважно кулеві. А мій знищено вщент. Розумієте, це велике котеджне містечко, де постраждало лише 2 будинки – мій і однієї жінки, проте він знаходиться в іншому боці. Тож ніхто не знищував будинки один за одним, а точково наносили удари. Ба більше, у мене одразу два будинка зрівняли з землею – основний і гостьовий – точково, напевно, роботою корегувальника, – розповів музикант.

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK