Світлана Тарабарова розповіла, чому її мама вирішила забути про рідного брата

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Світлана Тарабарова розповіла, чому її мама вирішила забути про рідного брата
Співачка Світлана Тарабарова
instagram.com/tarabarova

Співачка Світлана Тарабарова розповіла, чому її мама заблокувала рідного брата.

Читайте такожЗлата Огнєвіч дала поради жінкам, як не втратити сенс життя у важкий період
Відома співачка, як і багато українців, залишила свою оселю і переїхала до іншого місця. В Івано-Франківську незнайомі люди запропонували їй свою квартиру, не взяли зі співачки грошей, а зараз допомагають з продуктами і речами для маленьких діток Світлани Тарабарової.

Ці українці, які просто вирішили допомогти, стали вже рідними, і гостя програми «Зірковий шлях» на каналі «Україна» дуже вдячна їм за щирість і турботу. 

Хоча жити разом навіть з родичами спочатку було непросто… Шість дорослих, двоє маленьких дітей та дві собаки в одній квартирі – це теж випробування.  

Насправді війна багатьох із нас поселила в одному приміщенні. Зізнаюсь чесно, це важко. У всіх свої правила. Здебільшого саме жінки збожеволіють, тому що кожна хоче бути хазяйкою на кухні. У нас такі черги випити чаю! У нас такі черги в туалет! – усміхнулася Світлана Тарабарова. – Але ми вже потрошку звикли. Домовилися не сваритися.

Співачка Світлана Тарабарова / instagram.com/tarabarova

Відомо, що у співачки дуже багато родичів в росії. Мама зірки сама колись виховала рідного брата, тому що вони були сиротами. Уже будучи дорослою людиною, дядько Юра кожного літа приїздив у Херсон і радів, що в нас багато дерев і все так чудово.

Коли почали обстрілювати Херсон і все місто було налякане від того, що відбувалося, сестра в сльозах писала, що в оселі трясуться вікна і вона не знає, куди бігти, – поділилася співачка. – Наш «супердядько» відправив їй смс: «Галю, нарешті вас визволять від неонацистів!»

Читайте такожAlyosha и Тарас Тополя поділились планами, які мріють втілити по закінченню війни
Сестра зірки відповіла дядькові Юрі: «Мабуть, ти не знаєш, але в нас немає неонацистів. Це росія напала. Це вторгнення. Ви стріляєте і вбиваєте». 

За словами Світлани Тарабаровой, йому повністю «промили» мозок. Три дні поспіль сестра співачки скидала йому відео, але все марно. 

У мене не вистачило сил щось доказувати. Я сказала сестрі, щоб вона його заблокувала, – зізналася зірка. – Моя мама сказала: «Галю, заблокуй його, видали смс, ми забудемо про цю людину». У нас в родині слово мами – закон. І тому ми закрили цю тему.

Співачка Світлана Тарабарова / instagram.com/tarabarova
Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK