Леся Нікітюк розповіла, що вражає її у волонтерстві

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Леся Нікітюк розповіла, що вражає її у волонтерстві
Телеведуча Леся Нікітюк
instagram.com/lesia_nikituk

Від початку повномасштабного наступу росії на Україну ведуча Нового каналу Леся Нікітюк допомагає переселенцям та військовим.

Читайте такожMELOVIN різко засудив Наталію Могилевську за її скандальні висловлювання щодо мови
Щоб наблизити перемогу у війні проти росії, українці роблять все можливе та неможливе. Наприклад, ведуча Леся Нікітюк організувала координаційний центр, центр для переселенців, а також підтримує Збройні Сили України.

Те, що я роблю для армії, — крапля в морі у порівнянні з тим, що роблять інші. Девід Бекхем віддав свою сторінку в Instagram українській лікарці з Харкова, Міла Куніс і Ештон Катчер зібрали 35 мільйонів доларів на допомогу Україні, Мадонна знімає відео, в яких підтримує нашу країну, Бенедикт Камбербетч запросив до себе українські сім'ї… — розповіла Леся. — По краплі створимо величезне цунамі, яке здатне зробити диво, а ми своєю чергою зможемо і нагодувати, і обігріти, і допомогти всім наших людям — військовим, переселенцям, дітям. Ця хвиля здатна просто накрити і вижити з України всю ту нечисть, яка зараз увірвалася на нашу землю.

Телеведуча Леся Нікітюк / instagram.com/lesia_nikituk

Волонтерити непросто, але Нікітюк щодня надихають люди, яким вона допомагає, та інші волонтери.

Якось до мене звернулися люди з-за кордону й попросили передати українським військовим на передову… іспанський хамон. Тоді вони сказали, що хочуть, аби наші хлопці смакували цим хамоном, а росіяни давилися слиною, поїдаючи свій прострочений пайок. Ця ситуація дуже підняла мені настрій, — усміхнулася ведуча. — Дуже багато сил дає те, що поруч моя сім'я і те, що я бачу, як борються всі українці, навіть ті, які зараз за кордоном. Мені дають сили переселенці, з якими щовечора спілкуюся. Мені дає сили фраза, яку говорить кожна людина, змушена залишити свою домівку: «Ми повернемося!»

Телеведуча Леся Нікітюк / instagram.com/lesia_nikituk

Читайте такожMichelle Andrade заспівала гімн України під час відкриття футбольного матчу
Леся впевнена, що після перемоги у війні українці заживуть так добре, як не жили раніше.

Ми — лідери світу, і це навіть не обговорюється. Україна стане кращою в тисячі разів — з новими будівлями, школами, квітучими садами та парками. І я ще раз поїду в подорож Україною, зніму новий сезон «Le Маршрутки», і всі побачать, яка прекрасна наша земля, — додала Нікітюк.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK