Анатолій Анатоліч розповів про діалог з Ксенією Собчак після критики в її адресу

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Анатолій Анатоліч розповів про діалог з Ксенією Собчак після критики в її адресу
Ведучий Анатолій Анатоліч
пресс-служба канала Украина

Ведучий програми «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» Анатолій Анатоліч розповів, чи писав російським зіркам після початку війни.

Читайте такожМаша Єфросиніна розповіла, чому чоловік благає її та інших жінок зараз не повертатися додому
Ведучий Анатолій Анатоліч переконаний, що зараз не має сенсу писати зірковим росіянам, щоб вони висловили свій протест проти дій росії. Ведучий у своєму ютуб-проекті записує випуски про особистостей, які працюють на країну-агресора. 

Одну з передач Анатолій присвятив російській ведучій Ксенії Собчак. Журналістка одразу відреагувала на випуск.

Я роблю відео про зрадників та орків, яких багато дивляться в Росії. Одне з відео набрало майже мільйон, і третина переглядів з Росії. Наприклад, у мене вийшло відео про Собчак, де я аналізую, ворога вона чи друг України. Я навіть після цього отримав повідомлення від Ксюші в інстаграмі. Вона на мене не підписана. Я вночі відкрив інстаграм – у мене 4 голосових повідомлення від Собчак. Подумав, що не готовий зараз слухати. Це особиста переписка, не хочу розповідати. Ксенія Собчак писала мені, пояснювала свою позицію, чому вона доносить так інформацію. Я їй пояснював, чому вважаю її пропагандисткою. Такий у нас був діалог. Він нічим не закінчився. Це було нормальне спілкування, культурне, ніхто нікого не ображав. Але я все одно з тезами Ксенії Анатолівни не погодився, вона не погодилась з моїми. Зрозуміло, що Собчак після мого зауваження не змінить стиль своєї журналістики, буде робити, як робила, - говорить ведучий.

Ведучий Анатолій Анатоліч / пресс-служба канала Украина

Читайте такожПереможниця "Супер Топ-моделі по-українськи" Таня Брик – про війну: Ховалася під ліжко і не розуміла, що робити
Анатолій Анатоліч також зізнався, що писав Регіні Тодоренко, але вона не відреагувала.

Мені здається, що не має ніякого сенсу. Так само, як Елка співає зараз про «Завтра в 7.22 буду в Борисполе». Дівчина з Тернополя і про війну не слова. Я, до речі, Галкіну також написав, але він мені не відповів. Я подякував за позицію, це дуже сміливо. І написав актору Смольянінову в особисті, він лайкнув, подякував, - розповів ведучий.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK