Геннадій Попенко розповів про перші дні служби в ЗСУ

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Геннадій Попенко розповів про перші дні служби в ЗСУ
Актор Геннадій Попенко
пресс-служба канала Украина

Артист Геннадій Попенко розповів, як пройшли його перші дні на службі та зізнався, наскільки тяжке воєнне життя.

Читайте такожДмитро Карпачов розповів, як кільком сім’ям ужитися під одним дахом
Актор Геннадій Попенко запевняє – від початку війни був готовий йти захищати Батьківщину, однак доля внесла свої корективи. Містечко, в якому вони проживають з родиною, було окуповано, а після звільнення виникла критична гуманітарна ситуація. 

Тож актор був змушений зосередитись на створенні волонтерського центру. Нині більшість гуманітарних питань закрито, і артист мужньо став на захист країни.

Починаю звикати до «піксельного» життя. Зізнаюся чесно, я добре володію зброєю в кіно. Але не з першого дубля. Вчора були на полігоні, і маю такий результат: із автомата знищено путіна (фото у листі, – ред), а з кулемета опору мішені. Граната з підствольного гранатомета полетіла за межі полігону. Так, полігон невеликий, – з усмішкою, ділиться актор серіалу «Виклик» каналу «Україна» Геннадій Попенко.

пресс-служба канала Украина

Читайте такожУ чому користь гречаної крупи і чим замінити її у період тривалого дефіциту – поради дієтологині
І хоча актор демонструє дійсно хороші результати та незламний дух, зізнається – деяким речам ще треба навчитись, а до певних складнощів банально звикнути. 

Є певні правила, до який слід бути уважним. Наприклад, проходячи навчання на полігоні, я побачив, як почав падати чийсь автомат і швиденько підхопив його за ствол. Звісно, зробив вигляд, що ствол був холодний, але пухирі зробили вигляд моїх палаців трохи іншим. А ще не знаю поки, як звикнути до цього свисту в вухах, що з'явився після стрільб. Взагалі то, фізичні складнощі – це набір травм. Проте я вже звик із ними жити. Фізично, я умовно придатний у військовий час (як каже військовий квиток). Сподіваюся, що морально я не лише умовно придатний, – коментує зірка.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK