Аlyona Аlyona розповіла, чи повернеться в Україну після війни

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Аlyona Аlyona розповіла, чи повернеться в Україну після війни
Реперка Аlyona Аlyona
instagram.com/alyona.alyona.official

Реперка Аlyona Аlyona розповіла, як допомагає Україні з-за кордону.

Читайте такожГанна Різатдінова розкрила таємницю особистого життя
Зараз артистка Аlyona Аlyona перебуває у друзів в Варшаві. За словами співачки, рішення поїхати з України прийняла швидко.

Я зрозуміла в певний момент, що за кордоном я буду допомагати значно більше. У мене є суперсила, мене кличуть. Якщо на перші запити я відмовляла, далі, особливо, коли загинув кум на війні, я зрозуміла, що хочу робити більше, хочеться до українців, які за кордоном, показувати волонтерські центри, щоб люди напряму дізнавалися і отримували потрібне. До того ж, з 2020 року, коли почався локдаун, дуже багато фестивалів, які мене замовили, перенесли на 2022 рік. Оскільки я була заброньована, як виконавець, отримала передплату, тепер буду їздити, отримувати кошти, платити податки, утримувати свою команду фрілансерів. Ми вирішили певну частину коштів віддавати ЗСУ, допомагати всім, чим можна, - говорить артистка журналістам програми «Зірковий шлях» каналу «Україна».

Реперка Аlyona Аlyona / instagram.com/alyona.alyona.official

Читайте такожГеннадій Попенко прокоментував ставлення дружини щодо його служби в ЗСУ
Реперка Аlyona Аlyona зізнається, дуже хоче повернутися додому, але поки на неї чекає багато роботи за кордоном.

Повертатися планую. Але зараз в Україні концерти не проведеш, нічого не зробиш з моєї професійної точки зору. Я за кордоном більше роблю і маю змогу отримувати кошти, передавати хлопцям на передову. На концертах, які я даю, у мене позаду є відео з куаркодами на фонди, які я підтримую. Таким чином люди з-за кордону через лінки можуть підтримувати фонди та організації, які потребують зараз фінансових вливань саме для передової. Це літо я буду за кордоном, дуже багато фестивалів. Буду активізовувати людей, розповідати про Україну, що нам треба допомога. Далі життя покаже, але додому хочеться кожен день. Коли закордонні ЗМІ потають про дім, у мене очі на мокрому місці, - поділилася реперка.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK