Євген Кошовий розповів, як 38 днів із сім’єю просидів у машинах

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Євген Кошовий розповів, як 38 днів із сім’єю просидів у машинах
Актор і шоумен Євген Кошовий
пресс-служба канала Украина

Актор і шоумен Євген Кошовий пригадав перший день повномасштабної війни та зізнався, чи думав про виїзд за кордон.

Читайте такожГанна Різатдінова розкрила таємницю особистого життя
Вранці 24 лютого гуморист прокинувся від дзвінка свого колеги Степана Казаніна, який поцікавився, чи чув щось Євген Кошовий. Актор лише пожартував і поклав слухавку. Але в той же час з таким самим питанням його дружині Ксенії зателефонувала Вікторія, жінка Юрія Ткача.

У цей момент спрацьовує ППО, і воно як ляпнуло з боку Борисполя! І все, звичайно, це була паніка. Перші 15 секунд дівчата (дружина і доньки актора, – ред.) почали кричати, – пригадав Кошовий в ефірі програми «Зірковий шлях» каналу «Україна». – Ми зустріли повномасштабне вторгнення на 9-му поверсі якраз з того боку, де воно почалося. 38 днів просиділи в укритті. Дівчата по 2 доби навіть не виходили, бо Серафима дуже боялася. Варя день на 15-ий сказала, що вже не може і хоче поспати у ліжку. Ми просто загнали 3 машини в паркінг. Мами з трьома собаками спали в одній, Варя – в другій, машині наших друзів, а ми з Ксюхою і Серафимою – в третій.

Євген Кошовий з дружиною та доньками / instagram.com/yalta_k

Читайте такожГеннадій Попенко прокоментував ставлення дружини щодо його служби в ЗСУ
За словами артиста, весь цей час він був в Україні. Ніколи не збирався і не збирається кудись виїжджати. А те, що він нібито ховається від війни за кордоном – лише фейки недоброзичливців.  

Я народився у цій країні. Жив і вчився на Донбасі, потім переїхав до столиці. Я люблю цю країну, нащо мені виїжджати? Я що дарма працював на квартиру, на дві машини? Я будував будинок за свої гроші, куди мені їхати? Це мій дім. Люди бачать, що президент тут, його друзі нікуди не виїжджали, і їхній душевний стан трішки покращується, вони заспокоюються. Але до першого прильоту. Страх і паніка – це найголовніші вороги у війні, – сказав Євген.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK