Сергій Притула оголосив аукціон власної картини, щоб закупити три Байрактари

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Сергій Притула оголосив аукціон власної картини, щоб закупити три Байрактари
Телеведучий Сергій Притула
instagram.com/siriy_ua

Продаж роботи «Батько і мати. Два сонця гарячих», яку ведучий Нового каналу та волонтер Сергій Притула намалював ще у 2011 році, відбудеться 22 червня.

Читайте такожДмитро Карпачов розповів, що робити, якщо від початку війни вдома постійні скандали
Оце так новина! Засновник Благодійного фонду, волонтер, громадський діяч та ведучий Нового каналу Сергій Притула оголосив новий аукціон картини. Цього разу продає власну роботу!

25 лютого 2011 року в ефірі програми «Підйом» на Новому каналі відбулася подія, яка зараз, через 11 років, має принести користь українській армії, – каже Притула. – В компанії Саші Педана, Олі Фреймут, Василя Вірастюка та під музичний сет наших олімпійців Ані Безсонової та Дениса Селантьєва я трошки малював.

Сергій Притула оголосив аукціон власної картини / instagram.com/siriy_ua

Під час того ефіру ранкового шоу з’явилася картина олією на полотні «Батько і мати. Два сонця гарячих». Але ідея в Притули виникла значно раніше.

Малюнок, який я пафосно називаю «картина», «Батько і мати», у вигляді ескізу був намальований мною ще на першому курсі інституту. У 2011-му перейшов на полотно, а ще трошки пізніше став принтом на футболці, яка була долучена до колекції FASHION AID – проекту в рамках Ukrainian Fashion Week на підтримку тих, кого торкнулась проблема ВІЛ/СНІДу, – розповідає Сергій Притула. – Тобто цей малюнок вже приносив користь, і в нього є своя історія. Я завжди жартував, що після моєї смерті діти зможуть продати його за великі гроші, але зараз хочу продати його за ще більші. І скерувати всі кошти на підтримку рідненьких Збройних сил України.

Телеведучий Сергій Притула / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожЛеся Нікітюк розповіла, де проводить години тривоги
Стартова ціна роботи – 10 тисяч доларів. Гроші від її продажу підуть на купівлю трьох ударних безпілотників «Байрактар» (літаків комплексу БПЛА – прим. ред.) Ця закупівля відбувається в рамках проекту «Народний «Байрактар» Благодійного фонду Сергія Притули.

Реєстрація на аукціон і можливість робити ставки відкриється 21 червня о 19:00, триватиме добу і завершиться 22 червня о 19:00 у прямому ефірі стриму на сторінці Facebook та на YouTube-каналі Сергія Притули.

Ставки криптовалютою будуть прийматися на одному з найбільших NFT-маркетплейсів OpenSea, – каже Притула. – Ставки в доларах можна буде робити на платформі Prozorro.Продажі. Та найгарячіша битва розпочнеться на самому стримі. До зустрічі!

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK