Michelle Andrade розповіла, як вивозила маму та бабусю з Києва: "Бачила, як танк переїжджає людину"

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Michelle Andrade розповіла, як вивозила маму та бабусю з Києва:
Співачка та ведуча Michelle Andrade
Пресслужба Нового каналу

Співачка та ведуча тревел-шоу «Орел і Решка» Michelle Andrade розповіла, куди переїхала після початку повномасштабної війни в Україні.

Читайте такожДмитро Карпачов розповів, чи варто зізнаватися в коханні чоловіку, який пішов на фронт
Мільйони українців вимушені були покинути свої домівки та шукати безпечних прихистків у європейських країнах після того, як росія почала повномасштабний військовий наступ. Серед них — співачка Michelle Andrade.

У березні вона вивезла рідних з України й сама залишилася в Європі, де перебувала на зніманнях тревел-шоу «Орел і Решка» (Новий канал).

Перші два тижні мама та бабуся були в Києві. Поки я волонтерила в Лісабоні, паралельно намагалася вибудувати логістику, бо вони не хотіли виїжджати. Хотіли залишатися в Україні, і я їх розумію. Вони все життя прожили тут, а у своєму домі почуваєшся комфортніше, ніж будь-де. Хоча зрозуміло, що у чотирьох стінах було не так і безпечно, — розповіла Michelle. — Мама бачила на власні очі, як танк переїжджає машину з людиною, хоча до вікон забороняли підходити, але вона підглядала… Все-таки я їх вмовила, вони погодилися виїхати.

Співачка та ведуча Michelle Andrade / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожВіталій Кім зізнався, який він, коли злий, і що вважає своїм недоліком
Andrade разом зі своєю командою зараз живе у невеличкому іспанському місті, а через кілька місяців планує переїжджати до Барселони.

Я переїхала до Іспанії. Мені вона близька за мовою, менталітетом. Під час медитацій ніби хтось сказав, що потрібно їхати саме сюди, і я жодного разу не пошкодувала про це, — додала ведуча тревел-шоу. — Іспанія не надає соціальних виплат українцям, але вона їх підтримує. Є «Червоний хрест», який може надати прихисток на певний час, а потім знайти якусь сім’ю чи апартаменти, де можна пожити. Ми з дівчатами орендуємо квартиру в місті Салоу. Зняли її на три місяці, бо далі плануємо їхати в Барселону — це велике місто з більшими можливостями. Щоправда, поки що там дуже високі ціни — сезон, багато туристів. Потрібен час, треба робити документи, щоб поселили в нормальних умовах.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK