Лілія Ребрик розповіла про життя на два міста заради безпеки дітей

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Лілія Ребрик розповіла про життя на два міста заради безпеки дітей
Лілія Ребрик з доньками
instagram.com/liliia.rebrik

Телеведуча Лілія Ребрик зізналась, як переживає розлуку з доньками.

Читайте такожОдин із крашів ЗСУ Павло Вишебаба розповів, чому важливо вести соцмережі на передовій
Війна застала сім’ю ведучої програми «Ранок з Україною» у Києві. Лілія Ребрик з чоловіком, хореографом Андрієм Диким, зрозуміли, що залишатися в столиці небезпечно, тому вирішили їхати до батьків телезірки, які мешкають у Чернівцях. Там «дика сімейка» провела кілька місяців. 

Нещодавно Лілія та Андрій таки повернулися до Києва, але їхні доньки Діана та Поліна поки залишаються на заході України.

Це було дуже складне рішення – жити на два міста. Але ми, як батьки, включили розум і подумали, що наразі там спокійніше, це вимушена міра заради відносної безпеки дітей. Вони так подорослішали за цей час, так багато всього розуміють, ставлять такі питання і говорять такі слова, які батькам від своїх дітей не хотілося б чути. Поліні 4 роки, і коли ми з чоловіком пояснили, що їдемо до Києва, вона запитала: «Вас там не вб’ють?» Діти не мають говорити таких слів, – поділилась своїм болем ведуча каналу «Україна».

Лілія Ребрик з чоловіком та доньками / instagram.com/liliia.rebrik

Читайте такожСергій Притула пояснив, чому відчуває побоювання щодо наступних зборів коштів
І хоча зараз це зовсім непросто, але Лілія та Андрій намагаються зробити все можливе, щоб доньки продовжували радіти життю та насолоджуватись дитинством.

Я дуже хочу вірити, що вони сприймають це як пригоду, відпочинок, просто канікули у бабусі та дідуся. Коли ми зідзвонюємося, доньки просять показати їхню кімнату, ліжечка, іграшки. Вони пам’ятають, де що лежить. Я раніше сварила, що вони не тримають порядку серед своїх іграшок. А зараз мрію, щоб вони повернулися і все тут перевернули догори дриґом, – сказала телеведуча.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK