Оля Полякова розповіла, як її донька засинає, вкриваючись українським прапором

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Оля Полякова розповіла, як її донька засинає, вкриваючись українським прапором
Співачка Оля Полякова
instagram.com/polyakovamusic

Співачка та тренерка «Голосу країни-12» Оля Полякова стала гостею «Сніданку з 1+1».

Читайте такожДружина Дмитра Черкасова – про розлуку з чоловіком, та чому більше не залишить його самого в Україні
Раніше Оля Полякова збирала українські стадіони шанувальників, а  після повномасштабного вторгнення – виступала на європейських спортивних майданчиках, підтримувала збірну та гастролювала з благодійними концертами світом. 

Днями співачка повернулась додому в Україну і вже встигла дати концерт у столичному метро, виступити перед військовими, а також відвідати постраждалі міста Київщини, де поспілкувалась з місцевими жителями.

Я була в Бородянці, Гостомелі, Ірпені. Познайомилась з однією жінкою – Катериною, на жаль, вона втратила домівку і живе у літній кухні. А під час воєнних дій сиділа три дні у погребі, який її врятував. Вона мені налила домашнього вина. І, знаєте, наші люди з гумором завжди. Вона сидить і каже: «Олечка, тож я знаю, навіщо я вижила, – щоб ти до мене приїхала і я тебе побачила», – поділилась Полякова.

Співачка Оля Полякова / instagram.com/polyakovamusic

За словами Полякової, після повернення додому вона стала більш спокійною. І додає: багато її подружок, які також через бойові дії змушені були виїхати з дітьми за кордон, хочуть лише якнайшвидшого повернення додому.  Приїхавши в Україну разом із молодшою донькою, співачка помітила певні зміни у домашньому побуті. Наприклад, відтепер у чоловіка в спальні поруч з халатом висить автомат.

Читайте такожОлександр Педан розповів про найскладніші моменти в житті його родини
Окрім того, співачка поділилась тим, як її діти змінились після повномасштабного вторгнення, першою чергою молодша донька Полякової – Аліса. Зараз мама називає доньку неймовірною патріоткою, говорить, що та співає повстанські пісні на пляжі, а засинає, вкриваючись прапором України. Також 10-річна дівчинка перейшла у спілкуванні на українську мову.

Вона абсолютна патріотка, вкривається вночі прапором, розумієте? Носить його з собою, вкривається, а зранку гарно його складає. Вона завзята націоналістка, по доброму кажучи. Аліса перейшла без проблем на українську мову. Це дуже круто, бо перед цим я не могла змусити її говорити українською. Я навіть про це написала пост: не знаю, кого вони там «денацифікують», але те, що вони українізують наших дітей і нас – це 100%, – прокоментувала Полякова.

Оля Полякова з чоловіком та доньками / instagram.com/polyakovamusic

Нагадуємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK