Ірма Вітовська розповіла про те, як її син сприйняв війну

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Ірма Вітовська розповіла про те, як її син сприйняв війну
Акторка Ірма Вітовська
Пресслужба Нового каналу

Акторка Ірма Вітовська розповіла, як події в країні змінили всіх.

Читайте такожОлена Кравець пояснила, чому старша донька повернулась до Києва
Цієї весни на Новому каналі мала відбутись прем’єра комедійного серіалу «Молода», де одну з ключових ролей зіграла Ірма Вітовська. Показ відклали через повномасштабне вторгнення росіян. Та восени глядачі зможуть трішки відволіктися від усього жаху, що відбувається, й насолодитися історією про кохання, якому всі віки підвладні. 

Початок повномасштабної війни акторка серіалу зустріла вдома, у Києві. Заради сина вона евакуювалась на захід України, де почала допомагати вимушеним переселенцям. Нині Ірма Вітовська займається волонтерською діяльністю, «воює» на культурному фронті та підтримує моральний дух українців. В «Інтерв'ю24» вона розповіла про те, як її син Орест реагує на війну. 

Мені здається, що діти України сприйняли війну важко. Для мене це дуже болісна тема. Війна травмує. Ми всі постаріли, – каже акторка. – У всіх зруйнована безліч нервових клітин, і це нам скоротило життя. Я кажу відкрито. Наші діти теж отримали психологічні та фізичні травми. Вже мовчу про тих, хто пройшов через усі жахи. Тому, як мій син? Звісно, як усі діти – живе, тішиться спокійними моментами, хоче гратися. Це природно для будь-якої дитини. Але є емоційні коливання. Діти бачать, коли в батьків депресивний настрій, вони це відчувають, лякаються. Зараз у всіх так, ми живемо в період турбулентності, коли немає визначеності та фіналу.

Ірма Вітовська з родиною / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожМастерШеф. Битва сезонів: в ефір СТБ повертається головний кулінарний проєкт країни
Віру в краще дають ЗСУ. 

Єдина надія, що мобілізовує, – наші Збройні сили, – зізналася вона в інтерв’ю. – Ти розумієш, що так, як вони, не вмієш, а вони вміють. Тоді просто починаєш «підтягуватися» під них, береш себе за волосся (щоб жити далі. – Прим. ред.)

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK