Віра Кекелія вдруге стала мамою та назвала ім’я новонародженої дитини

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Віра Кекелія вдруге стала мамою та назвала ім’я новонародженої дитини
Співачка Віра Кекелія
instagram.com/kekeliavera

8 серпня стало відомо, що співачка, учасниця «Голосу країни» та акторка «Жіночого Кварталу» Віра Кекелія вдруге стала мамою.

Читайте такожЄвген Клопотенко – про особисте життя і про спілкування зі Златою Огнєвіч: «Я готував їй їсти вдома»
У своєму блозі Віра Кекелія поділилась світлинами новонародженого малюка, чим викликала неймовірний резонанс. І вперше після пологів ексклюзивно Кекелія доєдналась до ефіру «Сніданку з 1+1» (в ефірі телеканалу ТЕТ) та розповіла про свій стан та як півторарічний син Іван сприйняв поповнення у родині.

Малий нормально, але старший дуже ревниво ставиться до нього. Ми його попереджали, розповідали задовго, що буде братик. Але я припускаю, що він не до кінця розумів, що таке братик. Він думав, напевно, що це якась іграшка. Тож коли ми принесли братика додому – він спочатку зрадів, а потім проявляв емоції. Але я думаю ми разом спрацюємось, – прокоментувала співачка.

Віра Кекелія з сином / instagram.com/kekeliavera

Читайте такожОлександр Педан розплакався під час інтерв’ю з маріупольським студентом
Новоспечена мама розповіла, яке ім’я отримала друга дитина. Хлопчика назвали Матвій. За словами Кекелії, їх з чоловіком Романом Дудою, з яким вони познайомились на «Голосі країни», переслідувало це ім’я ще до вагітності співачки. Чомусь ним на дитячих майданчиках називали діти старшого сина родини.

У нас з Ромою було декілька ситуацій, до нас підходили якісь малі на дитячих майданчиках, коли ми грались з Ванею. І один хлопчик каже: «О, ти ж Матвій, привіт! Як справи?» І ми розуміємо, що малі вперше бачаться, а він Ваню називає Матвієм. Потім ми гуляли, і до нас інша дитина підходить і починає розповідати про якогось Матвія. І чоловік каже: ну, готуємось до другої дитини, яку будуть звати Матвій. На той час вагітною я ще не була, але так і вийшло, – зізналась Кекелія.

Віра Кекелія з сином / instagram.com/kekeliavera

Щодо майбутніх творчих планів, співачка зазначила, що поява другої дитини її навпаки надихає на створення нової музики та пісень. Віра підкреслила: вже має неабияке бажання виступати та їхати з концертами і сподівається, що найближчим часом повернеться на сцену.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK