Пара на мільйон: чому учасника реаліті Марка Куцевалова забрала швидка?

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Пара на мільйон: чому учасника реаліті Марка Куцевалова забрала швидка?
Пара на мільйон: чому учасника реаліті Марка Куцевалова забрала швидка?
Пресслужба Нового каналу

Одне з випробувань проєкту Нового каналу «Пара на мільйон» показало, наскільки мужні хлопці стали його учасниками – вони так прагнули перемоги, що не боялися навіть травмуватися.

Читайте такожОлена-Крістіна Лебідь розкрила аферу з купівлею авто онлайн
У реаліті «Пара на мільйон», яке Новий канал показує щопонеділка о 20:00, на хлопців і дівчат чекають найрізноманітніші випробування: часто дівчата повинні проявити кмітливість та інтелект, а чоловіки – фізичну підготовку. 

У нас була смуга перешкод. На кожному з етапів хлопцям потрібно було дістати троянду для своєї дівчини, покласти в тубус і йти далі, – розповів ведучий реаліті Нового каналу Роман Міщеряков. – Це завдання на швидкість.

Марк Куцевалов / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожЛеся Нікітюк завершила зйомки авторського проєкту Le Маршрутка 3 сезон, який матиме іншу концепцію
Важко далося випробування Олександру Ситнику – він падав, губив окуляри та навіть зірвався з перекладини! На щастя, все обійшлося – хлопець відбувся забоєм м’яких тканин і сам визвався продовжувати участь у забігу. 

А от його конкуренту по реаліті Марку Куцевалову пощастило менше – для нього смуга перешкод закінчилася лікарнею. Комік підвернув ногу, але не зважав на це та швидко дістався фінішу. Лише після цього його забрала швидка. Лікарі поставили Марку діагноз і рекомендували не наступати на ногу протягом 2–3 тижнів. Тож участь Куцевалова у «Парі на мільйон» опинилася під загрозою.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK