Віталіна Біблів розповіла, що допомагає їй справлятися зі стресом

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Віталіна Біблів розповіла, що допомагає їй справлятися зі стресом
Акторка Віталіна Біблів
Пресслужба Нового каналу

За лаштунками проєкту «єПитання» відома українська акторка Віталіна Біблів поділилася лайфхаками, які допомагають їй відволіктися від тривожних думок.

Читайте такожТвої Вірші, Мої Ноти: відвертість української душі в новому альбомі Артема Пивоварова
У перші дні повномасштабного вторгнення росії в Україну виконавиця однієї з головних ролей у серіалі «Будиночок на щастя», який показує Новий канал, Віталіна Біблів прийняла рішення нікуди не виїжджати, а залишитись вдома – у селі Чайки, що поблизу Києва. 
Зірка розповідає, що знаходилася на першій лінії фронту, тож було дуже важко і страшно. Завдяки такому досвіду Віталіна знайшла спосіб справлятись зі стресом і тривожністю.

Я дуже багато пережила на початку бойових дій. Тому навчилася максимально контролювати свої емоції. Зрозуміла, що вони накопичуються… Але мені в цьому сенсі дуже допомагає театр. Пропрацьовую там усі болі й страхи. Умовно кажучи, я плачу. Зі сльозами виходить негативна енергія, – ексклюзивно розповідає Біблів за лаштунками шоу «єПитання». – Якщо люди мають можливість, то вони можуть прийти в театр, подивитися виставу і теж поплакати. Чи ж, навпаки, посміятися, переключитися. Кожному допомагає різне. Хтось співає, хтось вишиває чи малює картини, хтось читає книжки. Або ж просто обіймає близьку людину. Знайдіть те, що справді відволікає.

Акторка Віталіна Біблів / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожКостянтин Войтенко розповів про свій перший досвід у ролі режисера
Точно не працює для Віталіни Біблів спосіб «заїдання стресу смаколиками». Але й тут є виняток.

Я – «м’ясна» людина, тому солодке мені, в принципі, не допомагає, – сміється акторка. – А от погризти снеки – клас. Дешево й сердито – це насіння. У громадських місцях ти його не полузаєш, але вдома чи в укритті – сів собі, «поплював» трішки, і нормально (усміхається).

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK