«Амбасадор дитинства»: в Івано-Франківську пройшов зірковий благодійний захід для дітей до дня народження Т. Г. Шевченко

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

«Амбасадор дитинства»: в Івано-Франківську пройшов зірковий благодійний захід для дітей до дня народження Т. Г. Шевченко
Пресслужба

Розповідаємо деталі.

Читайте такожСпівак PTASHKIN став ветераном Бахмута і презентував альбом військових пісень
11 березня в Івано-Франківську у національному драматичному театрі імені Івана Франка  пройшов благодійний захід «Амбасадор Дитинства» за участі більше ніж 2000 дітей-переселенців, діток сиріт, дітей загиблих у війні героїв України та діток -мешканців Івано-Франківcькоі ТГ організований всеукраїнською громадською ініціативою з адаптації дітей «Амбасадор Дитинства».  

Пресслужба

Пресслужба

Відомі українці та учасники проєкту організували розважальну програму, провели майстер-класи та вікторини. Сотні юних івано-франківчан та дітей-переселенців прийшли послухати улюблених виконавців, зробити селфі зі своїми кумирами та взяти автографи. Організатори приурочили свято до дня народження Т. Г. Шевченко, також однією з головних активностей була можливість сфотографуватися з Кубком Євробачення, який повернувся і подорожує Україною в рамках туру. На івенті вперше була представлена капсульна колекція від "Амбасадора Дитинства", де аксесуари були розмальовані талановитою художницею з м. Харків Анною Беспалою.

Пресслужба

«Амбасадор дитинства»: в Івано-Франківську пройшов зірковий благодійний захід для дітей до дня народження Т. Г. Шевченко / Пресслужба

Читайте такожЗірка серіалу «Молода» Юлія Шугар розповіла про «бурхливий роман» з Даніелем Салемом
На свято також були запрошені діти полеглих у війні з росією Героїв України, діти-ВПО, які отримали повноцінні луки з представленої унікальної колекції на якій були зображені герої-мультяхи Тетянка і Василько. 

Це вже 14-й захід "Амбасадор Дитинства", до цього, разом із «Зірковим десантом», команда організаторів та Зірок побували у Львові, Ужгороді, Тернополі, Чернівцях, Києві, Івано-Франківську, Луцьку, Хмельницькому, Кам’янець-Подільському тощо.

Пресслужба

Пресслужба

Це наймасштабніший в Україні благодійний фестиваль з соціальної адаптації дітей під час війни. Головною метою заходу незмінно є відірвати дітей від негативних вражень, спогадів та думок, психологічно допомогти дітям та батькам адаптуватися у нових умовах, допомогти знайти нових друзів, подарувати зустріч із зірками та блогерами, дитячими кумирами.

Пресслужба

Пресслужба

Зробити свято для діток в Івано-Франківську приїхали: ведучі Тімур Мірошниченко, Василь Котляров (NZK), Олег Машуковський, Килиммен з Kalush Orchestra, Nikita Lomakin, Амадор Лопес, Polina Dashkova, Василь Вірастюк та ін.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK