«Пара на мільйон»: фіналістка реаліті Настя Талпа виходить заміж

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

«Пара на мільйон»: фіналістка реаліті Настя Талпа виходить заміж
Блогерка та флористка Настя Талпа
Пресслужба Нового каналу

Блогерка та флористка, відома глядачам за участю в реаліті «Пара на мільйон», Настя Талпа розповіла про заручини та майбутнє весілля.

Читайте такожMamaRika розповіла про мрію, яку здійснить після нашої Перемоги
За пару Насті Талпи та Марка Куцевалова на проєкті «Пара на мільйон» вболівала половина України. В соцмережах Нового каналу глядачі активно обговорювали стосунки між учасниками та міркували, чи будуть вони разом після завершення зйомок. Але після проєкту пара розпалася. 

І днями Настя повідомила, що виходить заміж! Не за Марка. Її обранця звуть Богдан. Він – немедійна людина, тому Настя не публікує його фото в соцмережах. В ексклюзивному коментарі для Нового каналу фіналістка «Пари на мільйон» розповіла, що познайомилася з майбутнім чоловіком завдяки роботі. Богдан замовив у неї рекламу, вони зустрілися – так все й почалося.

Освідчення було для мене дуже неочікуваним. Десь за п'ять днів до нього Богдан влаштував романтичний вечір на даху із саксофоністом. І мені чомусь здалося, що щось могло бути тоді (усміхається). Але ні, – пригадує Настя. – І ось за тиждень до мого дня народження ми поїхали в ресторан. Богдан почав говорити дуже приємні слова й дістав каблучку! Я була приємно шокована.

Блогерка та флористка Настя Талпа / Пресслужба Нового каналу

Читайте також«Жіночий лікар. Нове життя»: стартували зйомки улюбленої історії з новим головним героєм
Наречені вже почали готуватися до весілля! Його планують зіграти невдовзі – восени. Тож тепер Настя – у приємних святкових клопотах.

Я завжди мріяла про весілля з безліччю гостей, гарною сукнею, церемонією, батьками та донькою, – розповідає Настя. – Я, до речі, вже була заміжня, але тоді ми просто розписалися. Цього разу все буде саме так, як має бути!

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK