Олександр Рудинський пригадав, як заробляв гроші на морський відпочинок з друзями

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Олександр Рудинський пригадав, як заробляв гроші на морський відпочинок з друзями
Актор Олександр Рудинський
Пресслужба Нового каналу

Актор серіалів «Голова» та «Зв’язок», які восени покаже Новий канал, Олександр Рудинський працював на дев’яти роботах одночасно.

Читайте такожЗірка «Зв’язку» Олександр Сугак розповів про стрибок з парашутом: «Відчув, як механізм починає хрустіти»
Відпочинок відпочинком, але частенько підлітки під час літніх канікул не байдикують, а вчаться працювати. Намагаються підзаробити в будь-який спосіб, аби мати власні кишенькові гроші. Відомий український актор, якого вже восени можна буде побачити в двох прем’єрних серіалах Нового каналу – «Голова» та «Зв’язок», почав працювати з раннього віку! 

За лаштунками зйомок він ексклюзивно розповів, чим займався та на що витрачав зароблені гроші. 

Якось я встановив рекорд: за одне літо відпрацював на дев’яти роботах. У 12 років заснував свій перший бізнес. Щодня на пляжах Миколаєва ми з друзями продавали різні морепродукти. Також ще на двох роботах роздавав листівки, – з усмішкою пригадує Саша Рудинський. – Паралельно з цим працював на холодокомбінаті. У захисному одязі заходив у величезні морозильні камери, де температура -20 градусів, а потім виходив на вулицю, де було +35. Уявіть собі! Кілька днів я так пропрацював і відчув, що з легенями щось погане, тож сказав собі, що більше туди не піду. Також на різних базарах продавав овочі та фрукти. Ще їздили з друзями працювати на поля. Це була дуже складна робота всього за 50 гривень. Одним словом, постійно шукали, де заробити, відкладали зарплатню, а потім їхали на п’ять днів у Коблево відпочивати. А ще частину грошей залишали, аби купити все необхідне до школи.

Актор Олександр Рудинський / Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK