Богдан Шелудяк розповів, чи замислюється про дітей

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Богдан Шелудяк розповів, чи замислюється про дітей
Блогер та ведучий Богдан Шелудяк
Пресслужба Нового каналу

Ведучий розважального шоу Нового каналу «Хто зверху?» Богдан Шелудяк розповів про стосунки.

Читайте такожEnleo пригадав, з чого почалося його доросле життя
Мрія багатьох дівчат ще з часів виходу серіаліті «Київ вдень та вночі», блогер-мільйонник та ведучий шоу «Хто зверху?» на Новому каналі Богдан Шелудяк – досі неодружений. Якось навіть ходили чутки, що він може стати новим героєм проєкту «Холостяк». Та попри те, що це лише чутки, Бодя все одно замислюється про створення власної сім’ї. 

Не маю думок, що вже, мовляв, 31 рік, а досі немає дружини та дітей. Я не переймаюся з цього приводу, – говорить Богдан Шелудяк. – Хоча й не полігамний, як хтось може вважати. Досить серйозно ставлюся до стосунків, у мене взагалі немає поняття «не нагулявся». Інколи сам себе не можу зрозуміти, бо відчуваю, що не готовий зараз одружуватись, хоча водночас вже готовий до сім’ї. І ментально, і матеріально.

Блогер та ведучий Богдан Шелудяк / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожТарас Цимбалюк розповів про особливі малюнки на його тілі
Розповідаючи про ставлення до серйозних стосунків та готовність до сім’ї, Богдан Шелудяк навів приклад з власного досвіду.

Восени в моєї дівчини, якій на той момент було 23 роки, сталася затримка. Вона дуже переймалася, що завагітніла. А я не переймався! – зізнається ведучий. – Звісно, перша емоція – розгубленість. А потім трішки подумав і зрозумів: «Чувак, тобі 30 років. І не доводиться хвилюватися в фінансовому плані про те, щоб прогодувати сім’ю та влаштувати побут. Поряд із тобою класна дівчина, з якою тобі комфортно». Ту ситуацію вважаю показовою. Врешті, ніякої вагітності не було. Але спогад залишився.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK