Фіма Константиновський став ведучим нового шоу «Поле»

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Фіма Константиновський став ведучим нового шоу «Поле»
Ведучий Фіма Константиновський
Пресслужба Нового каналу

Проєкт «Поле», що завойовує світ, стартує на Новому каналі навесні 2024 року.

Читайте такожСергій Середа розповів, на чому тримаються їхні стосунки із MamaRika
Що вийде, якщо розмістити 100 учасників на гігантській світлодіодній підлозі, дізнатися, в якій сфері знань вони обізнані найкраще, та підготувати тематичні квіз-дуелі? А вийде захопливе шоу The Floor, яке знімають у багатьох країнах світу. Навесні 2024 року Новий канал покаже нашу версію вікторини. Ведучим українського «Поля» став комік Фіма Константиновський.

Я ретельно готувався до кастингу на роль ведучого, адже дуже хотів потрапити в цей проєкт. Вивчив правила шоу на максимум, щоб під час трактів (кастингу. – Прим. ред.) не користуватися сценарієм та класно імпровізувати, – пригадує Фіма Константиновський. – Після початку повномасштабного вторгнення був час, коли я не знав, чи повернуся в професію. З березня 2022 року займаюся шелтером (прихистком для тимчасового проживання осіб, що постраждали від військових дій. – Прим. ред.) для дітей-переселенців у Дніпрі. В якийсь момент зрозумів, що тону в цьому, забуваючи про себе. Тож коли мені повідомили, що затвердили ведучим шоу «Поле», емоції зашкалювали! І я вдячний Новому каналу за можливість хоч на кілька днів повернутися до улюбленої професії.

Ведучий Фіма Константиновський / Пресслужба Нового каналу

Команда Нового знімала українську версію «Поля» в тісній співпраці з розробником проєкту – нідерландською компанією Talpa Studios. 

Очікування від зйомок були шалені. Я познайомився зі співробітниками Talpa Studios, які є хрещеними батьками майже всіх розважальних програм на телебаченні. На зйомки приїжджав автор форматів таких шоу, як «Поле», «Великий брат», «Голос», «Танці з зірками». Дуже хвилювався, бо хотів відповідати статусу. Я така людина: якщо чимось займаюся, то роблю це на повну силу, – каже Фіма. – Тож одразу занурився у проєкт, бо обожнюю ігровий формат. Це ніби величезна настільна гра (усміхається).

Читайте такожБогдан Шелудяк, Олена-Крістіна Лебідь та Алекс Якутов розповіли, що викликає у них усмішку в наш нелегкий час
100 учасників шоу «Поле» – це українці, які рятувалися від війни, і зараз в більшості живуть чи проходять реабілітацію у Нідерландах. 

Першу програму ми знімали більше двох годин, а це задовго. Просто я дуже активно спілкувався з учасниками, бо мені справді були цікаві їхні історії, – ділиться телеведучий. – Найбільше вражали розповіді тих, хто рятувався від війни й виїжджав з пекла Маріуполя, Луганщини, Донеччини та Херсонщини. Також серед наших учасників – військові, які проходять реабілітацію в Нідерландах. Мені було дуже важко поєднувати людяність і професіоналізм телеведучого. Хотілося підтримати їх, вислухати, поговорити якомога довше. Я впевнений, що наш глядач оцінить «Поле», адже це не просто гра, це історія нашого незламного народу. Так, ми переживаємо пекло, та все одно знаходимо в собі сили йти далі.

Фіма Константиновський став ведучим нового шоу «Поля» / Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK