Назар Задніпровський розповів, чим найбільше пишається

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Назар Задніпровський розповів, чим найбільше пишається
Актор Назар Задніпровський
Пресслужба Нового каналу

Напередодні дня народження зірка серіалу «Будиночок на щастя» Назар Задніпровський розповів про найбільші досягнення в кар’єрі.

Читайте такожТОП-5 трилерів обов'язкових для перегляду: «Жорстокі ігри», «Мишоловка» та інші стрічки для захоплюючого вечора
9 листопада день народження відзначає український актор, народний та заслужений артист України, виконавець ролі Васі в серіалі Нового каналу «Будиночок на щастя» Назар Задніпровський. 

Напередодні цього особливого дня він поділився особистими думками про свою кар’єру.

Найбільше в житті я пишаюся своєю славетною акторською династією. А також своєю сім'єю, своїми дітьми, – без роздумів каже Назар Задніпровський. – Якщо говорити про творчість, то на екрані пишаюся трилогією «Скажене весілля», серіалом «Будиночок на щастя», шоу «Велика різниця». У театрі важливими є головні ролі у виставах «Моя професія – синьйор з вищого світу», «Тев'є-Тевель», «Авантюра Нікодима Дизми» і «Конотопська відьма», які є зараз у репертуарі Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка.

Назар Задніпровський на зйомках / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожНаціональна опера України – афіша на листопад 2023 року
У коментарях для Нового каналу актор зізнався, що дуже радіє відновленню театру та кіно після паузи на початку повномасштабного вторгнення. Він каже, що його творчі роботи – це єдине, чим він може порадувати людей у воєнний час. Тож максимально старається це робити. І робити якісно!

Цього літа ми зняли п’ятий сезон «Будиночка на щастя»! – каже Задніпровський. – Під час зйомок я відчував і радість, і відповідальність, і величезну вдячність ЗСУ. Зрозуміло, що за таких умов було завдання зняти дуже якісний комедійний продукт. Інакше люди не зрозуміють, чому ми раптом працюємо та заробляємо гроші, а в результаті не піднімаємо настрій у такий складний час. Нам буде дуже приємно, якщо вдасться трішки відволікти та розважити українців.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK