Євробачення-2024: Тімур Мірошниченко розповів про своїх фаворитів Нацвідбору

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Євробачення-2024: Тімур Мірошниченко розповів про своїх фаворитів Нацвідбору
Ведучий Тімур Мірошниченко
Пресслужба Нового каналу

За лаштунками шоу «єПитання» телеведучий Тімур Мірошниченко розповів, що його сини та донька фанатіють від міжнародного пісенного конкурсу.

Читайте такожТОП-5 фільмів від Юри Ткача, які допоможуть підняти собі настрій та провітрити голову
3 лютого в Україні відбудеться Нацвідбір на «Євробачення-2024». Серед 11 претендентів оберуть артиста, який поїде представляти нашу країну на цьому великому міжнародному пісенному конкурсі. Ведучими події цьогоріч стали комік Василь Байдак, співачка Юлія Саніна (гурт The Hardkiss. – Прим. ред.) та незмінний коментатор «Євробачення» Тімур Мірошниченко. 

За лаштунками шоу Нового каналу «єПитання» ведучий зізнався, що інтерес до конкурсу проявляють і його сини та донечка.

Діти люблять конкурс «Євробачення», дивляться і дорослий, і дитячий. Вони завжди його чекають і, можна сказати, навіть розбираються, – з усмішкою розповідає Тімур Мірошниченко. – На днях от слухали казку, яку начитала учасниця дитячого «Євробачення-2023». На початку аудіо було представлення: «Читає Анастасія Димид». І моя донька Мія одразу: «То це ж представниця дитячого «Євробачення!» (усміхається).

Тімур Мірошниченко з родиною / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожТетяна Песик розповіла, що їй допомогло позбутися зайвих кілограмів
Тімур розповідає, що в їхній оселі дуже часто грає музика, бо діти люблять танцювати та співати. А останнім часом на повторі крутиться один з хітів, що прозвучить на відборі.

Коли оприлюднили пісні учасників Нацвідбору на «Євробачення-2024», малі послухали всі ці 11 треків. Та одразу вибрали улюблену. Пісня, яка тепер третій тиждень не вимикається в нашому домі, – це «Teresa & Maria» (виконавиці alyona alyona та Jerry Heil. – Прим. ред.), – ділиться Мірошниченко. – А ще коли я їх зранку везу в садочок, ця композиція тричі поспіль грає в машині. Ввечері забираю з садочка – те ж саме. Але це не мій вибір, а їхній (усміхається).

Тімур Мірошниченко з родиною / Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK