Костянтин Войтенко розповів курйозну історію зі студентських років

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Костянтин Войтенко розповів курйозну історію зі студентських років
Актор Костянтин Войтенко
Пресслужба Нового каналу

На честь Дня донора зірка серіалу «Будиночок на щастя» Костянтин Войтенко пригадав, як здавав кров.

Читайте такожЧому у деяких українців виникає мовний бар'єр і їм важко перейти на рідну мову
14 лютого відзначають не лише День закоханих, а й День донора (включаючи донорів органів). Своїми спогадами про донорство, а саме про здачу крові, поділився виконавець однієї з головних ролей у серіалі «Будиночок на щастя», який навесні покаже Новий канал, Костянтин Войтенко.

Коли я ще жив у Дніпрі та грав у КВК, для родичів одного з колег по команді терміново потрібна була кров. Частина команди поїхала в лікарню її здавати. Я, молодий та енергійний, теж вирішив долучитися, – розповідає Костя. – Мені сказали, що візьмуть десь 250 мл. Ліг на кушетку, розслабився і спостерігав, як поступово наповнюється баночка з кровʼю. Взагалі нічого складного, не боляче, я чудово почувався. Тут помітив, що позначка 200 мл давно пройшла, і вже набралося більше за 300 мл. Я перепитав, що, можливо, вже вистачить? На що мені відповіли: «Та ні-ні, зараз от 400 мл набереться, і все». Врешті взяли в мене цю кількість, дістали голку, дали талончик, який я мав поміняти на інший талончик – на обід. Я пішов з цим папірцем до кабінету, а там черга. Памʼятаю, що вирішив присісти. А потім – все... Наступний спогад – мене підіймають і плескають по щоках. Закінчилося все тим, що я викинув той талончик та поїхав додому пити гранатовий сік (усміхається).

Актор Костянтин Войтенко / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожНаталка Денисенко розповіла, завдяки чому їм із чоловіком вдається зберігати сімейне тепло та пристрасть
Пам’ятайте, не кожен може бути донором крові. Якщо за медичними протипоказаннями вам це заборонено, знайдіть іншу справу, якою можете допомогти Україні на шляху до перемоги. Наприклад, щоденні донати на перевірені збори. А якщо маєте дозвіл від лікаря на донорство, то не зволікайте. Ваша кров може врятувати комусь життя!

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK