Арам Арзуманян поділився страхами, що виникають після тривалої перерви в роботі

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Арам Арзуманян поділився страхами, що виникають після тривалої перерви в роботі
Актор Арам Арзуманян
Пресслужба Нового каналу

Як Арам Арзуманян підтримує акторську форму?

Читайте такожДаша Квіткова поділилася рецептом улюбленої вечері, яку готує вдома
Шалене сьогодення показало, що карʼєра може перерватися раптово й незалежно від нашого бажання. Пандемія коронавірусу, велика війна створювали вимушені паузи в багатьох сферах – і акторська не виняток. Та є думка, що навички актора втрачаються, якщо їх не практикувати. І буває складно повернутися в робочу колію. 

За лаштунками зйомок шоу «єПитання», яке Новий канал показує щопонеділка о 20:00, актор Арам Арзуманян розповів про думки, які заполоняють його розум після тривалої паузи в творчості.

Акторську форму можна втратити, якщо її довго не «качати». Під час роботи над першим проєктом після тривалої паузи можуть виникати думки: «А як вивчити текст? Чи запамʼятаю його? Чи згадаю, коли потрібно затанцювати, зробити якийсь рух?», «Як підготуватися до мізансцени? І що це таке?», «Чи почує мене глядач?», – усміхається Арам Арзуманян. – Однак це як у спорті: акторську форму також потрібно тренувати регулярно. Після початку великої війни трохи її запустив. Та якщо любиш професію, то всотуєш знання як губка. Тому я швидко набрав форму, адже «тренувався» на сильному ентузіазмі (усміхається).

Арам Арзуманян на зйомках / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожЛеся Нікітюк «вийшла заміж» за коміка Володимира Черняка
З часом акторам і глядачам довелося адаптуватися до нової реальності з повітряними тривогами та загрозою обстрілів. 

Звісно, були такі робочі дні, коли під час зйомок або вистав звучала сирена. Тоді бігли в укриття, сиділи по кілька годин, а з відбоєм продовжували, – каже Арам. – Однак ми працюємо і робимо це з таким натхненням та захопленням, що нас точно не здолати. Обовʼязково будемо веселити українців і надалі!

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK