МАНКІМЕН: фінальний трейлер видатного екшену від творців «Джона Віка» та «Пастки»

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

МАНКІМЕН: фінальний трейлер видатного екшену від творців «Джона Віка» та «Пастки»
МАНКІМЕН: фінальний трейлер видатного екшену від творців «Джона Віка» та «Пастки»
Пресслужба

Компанія Adastra Cinema рада презентувати фінальний трейлер динамічного екшену «Манкімен».

Читайте такожВіталіна Біблів розповіла, що робити, коли зник голос
Фільм став дебютом у режисурі для  номінанта на премію «Оскар» Дева Патела. Продюсерами стрічки виступив один з найбільш успішних голлівудських продюсерів та режисерів Джордан Піл («Пастка», «Ми» та «Ноу») та команда студії Thunder Road Безіла Іванека, яка стоїть за виробництвом таких франшиз, як «Джон Вік» та «Сікаріо». 

В США та багатьох країнах світу новий екшен-фільм випускає студія Universal, з якою у Джордана Піла підписана ексклюзивна угода після виходу оскароносної «Пастки». 

Коли світ поглинає вбивча корупція, безкарна поліція та продажні політики – одна маленька іскра здатна спалити всіх. Загадковий герой, який заробляє на життя підставними боями без правил, має єдину мету – помститися вбивцям матері, а для цього він надягає маску Ханумана – мавпоподібного божества, який є символом страху та покарання для злочинців. Він стає Манкіменом, він усюди і він прийде за кожною продажною душею, яка стоїть між ним та справедливістю.

Головну роль у своєму фільмі Дев Пател виконав особисто, пройшови той самий курс тренувань, що й Кіану Рівз при підготовці до «Джона Віка». Британський актор індійського походження отримав міжнародне визнання завдяки таким хітам, як «Мільйонер з нетрів», «Лев», «Готель Мумбаї», «Легенда про Зеленого лицаря», «Робот на ім'я Чаппі» та ін. Одну з провідних ролей у майбутньому блокбастері також грає Шарлто Коплі, який широко відомий за такими хітами, як «Район №9», «Чаклунка», «Елізіум», «Робот на ім'я Чаппі», «Команда А». 

Читайте такожДаша Астафʼєва розповіла, як до пізньої ночі чистила картоплю для військових
Стрічка вже стала хітом американського та міжнародного прокату. Щобільше, «Манкімен» визнаний одним з найбільш високо оцінених фільмів року. Важливо зазначити, що стрічка є офіційно однією з найрейтинговіших у жанрі екшен за всю історію світовому кінематографу.

Впливові видання Deadline, IndieWire, Rolling Stones, Vulture, Vanity Fair та багато інших роздали позитивні рецензії фільму, посилаючись на вражаючі та винахідливі екшен-сцени, побудовані насамперед не на перестрілках, а на бійках. В порівнянні йшло все – «Джон Вік», «Олдбой», «Рейд». А також виділили особливу брутальність фільму, в якому «відчувається кожен удар» та «смак крові». Дев Пател був визнаний глядачами в Х (Twitter) несподівано переконливим екшен-героєм, незважаючи на те, що це перша подібна роль зірки «Робота на ім'я Чаппі» та «Лева», а «індійський лор» виявився вдалим екзотичним сеттингом для «Манкімена».

В український прокат видатний хіт «Манкімен» виходить вже 18 квітня! 

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK