Олександр Рудинський розповів про вчинок, який він зробив заради дружини

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Олександр Рудинський розповів про вчинок, який він зробив заради дружини
Актор Олександр Рудинський
Пресслужба Нового каналу

Актор серіалів «Голова» та «Зв’язок» Олександр Рудинський розповів, як у вихідні від зйомок у Римі сюрпризом літав до Києва на прем’єру «Конотопської відьми».

Читайте такожТелеканал СТБ спільно з ДСНС знімають гостросюжетну мелодраму «Кохання та полум'я» про героїв-рятувальників
Нещодавно на Netflix вийшов серіал «Декамерон», де одну з ролей зіграв український актор, зірка серіалів «Перші ластівки», «Зв’язок» та «Голова» (Новий канал) Олександр Рудинський. Зйомки історичної драми проходили в Римі більше року тому. Основний каст складали актори з Британії та Америки. 

Наш Сашко був єдиним актором зі Східної Європи.

У мене могло бути чотири знімальні дні поспіль, а потім півтора вільні тижні. Дуже складно було просто сидіти, чекати і втрачати час. Інші актори могли спокійно за кілька годин долетіти додому. А я ж так спокійно і швидко в Київ не дістався б. Зараз дорога займає в середньому добу. Тому під час зйомок у «Декамероні» найважчим моментом для мене виявилася відстань із сім’єю, – розповідає Рудинський. – Прожити місяць так далеко від дружини й малого було складно.

Олександр Рудинський з дружиною / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожНаталка Денисенко розповіла, яке з її топ-бажань скоро здійсниться
Дружина Олександра, акторка театру імені Франка Марія теж не могла приїхати в Рим, бо в той період активно готувалася прем’єра вистави «Конотопська відьма», де вона грає. Та Сашко вигадав спосіб і побачити родину, і підтримати дружину в такий відповідальний для неї момент.

Я спланував усе так, щоб прилетіти до неї на прем’єру. Вона про це не знала! – ділиться актор. – На зйомках «Декамерона» мав два повні вихідні дні. Щойно зрозумів, що встигну в паузі злітати в Україну, попросив купити мені квитки. Сказав, що в мене в Києві вистава, тому потрібно терміново і обов’язково поїхати. Таким чином ввечері після зйомки я полетів з Риму до Варшави, зранку виїхав на Blablacar до Києва, опівночі був вдома. Пам’ятаю, приїхав і телефоную дружині. Кажу: «Марія, там тобі посилка прийшла. Подарунок!» І от вона відчинила ворота, а там я з валізою стою. Це було дуже прикольно! Дружина хвилювалася перед прем’єрою, а я своєю присутністю її підтримав. Наступного дня подивився «Конотопську відьму», одразу сів у потяг до Львова, звідти до Варшави, а далі полетів до Рима й продовжив зйомки в «Декамероні». Це один з найкращих вчинків, які я зробив у житті (усміхається).

Олександр Рудинський з дружиною / Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK