Хто зверху 13 сезон: суперсили Лесі Нікітюк під час зйомок

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Хто зверху 13 сезон: суперсили Лесі Нікітюк під час зйомок
Ведуча Леся Нікітюк
Пресслужба Нового каналу

Нові ігри та нові перемоги на шоу «Хто зверху?» стартують уже сьогодні! О 20:00 на Новому каналі покажуть перший випуск 13-го сезону улюбленого розважального проєкту для всієї сім’ї.

Читайте такожНаталка Денисенко розповіла, який рекорд їй вдалося встановити завдяки зйомкам серіалу «Зв’язок»
Напередодні ефіру шоу «Хто зверху?» пропонуємо дізнатися дещо цікаве про знімальний процес. Власними залаштунковими секретами поділилася ведуча шоу та капітан жіночих команд Леся Нікітюк.

Уже багато років я працюю в характерному для телебачення графіку. Тому з'явилися певні звички, – говорить зірка. – Можу по шість годин не ходити в туалет. Поспати дві години, відпрацювавши 16-годинний робочий день, і продовжувати далі зйомки. Так може тривати до чотирьох днів. Потім мені потрібен один день відіспатись, і можу далі працювати в такому графіку.

Леся Нікітюк на зйомках / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожОлександр Рудинський розповів деталі про зйомки англійською для Netflix
Під час зйомок цього сезону, які відбувалися влітку, Леся Нікітюк опублікувала на своїй Instagram-сторінці Reels, де показала, як проходить день на знімальному майданчику. Там розповіла, що в один день створюється два випуски «Хто зверху?». А що вона робить у паузі між зйомками?

Зазвичай маю годинку перерви. Рівно на 20 хвилин мене залишають у гримерці саму. Я медитую. Це допомагає оговтатися, – ділиться ведуча. – Потім п'ю каву чи воду, бо протягом знімального дня не їм. Максимум – шматочок шоколаду чи пару ковтків «коли». Мені треба акумулювати енергію, яка під час зйомок повністю йде на роботу. Якщо поїм, то ця енергія потрібна буде на перетравлення їжі. Тому я цього не роблю.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK