Олександр Рудинський розповів деталі про зйомки англійською для Netflix

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Олександр Рудинський розповів деталі про зйомки англійською для Netflix
Актор Олександр Рудинський
Пресслужба Нового каналу

Як Олександр Рудинський готувався до зйомок для Netflix.

Читайте такожНаталка Денисенко розповіла, який рекорд їй вдалося встановити завдяки зйомкам серіалу «Зв’язок»
На вистави з його участю розкуповують квитки за лічені хвилини, а серіали та фільми стають рейтинговими в ефірі та збирають сотні тисяч переглядів на YouTube. Йдеться про одного з найпопулярніших молодих українських акторів, якого восени можна буде побачити у двох серіалах Нового каналу – «Голова» та «Зв’язок», Олександра Рудинського. 

Також хлопець знімається у міжнародних проєктах. Актор розповідає, що під час перших поїздок на зйомки за кордон почувався дискомфортно, треба було звикнути. В цьому дуже допомагали партнери.

Ми разом гуляли чи вечеряли в кафе. Дуже запам’ятався вечір, коли пішли на третю частину «Аватара» та дивилися цей тригодинний фільм мовою оригіналу без субтитрів. Тому я швидко адаптувався й відчув легкість у спілкуванні, – каже Сашко – До речі, щодо мови! Оточення сприяло, але також удосконалювався сам. Давно перейшов на перегляд кіно та серіалів мовою оригіналу. Зараз на зйомках в іншій країні я спокійно можу поставити режисеру всі запитання, які мене цікавлять. Там, насправді, перший і головний критерій – це твоя акторська майстерність. Оцінюють та затверджують виключно за цим. А щодо вимови англійською, зазвичай, є коуч, з яким ти зідзвонюєшся напередодні, і ви просто по тисячу разів проговорюєте виключно твої фрази.

Актор Олександр Рудинський / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожНеймовірні дуети: хто переміг у другому випуску
Місяць тому на Netflix вийшов оригінальний історичний серіал «Декамерон», де Рудинський виконав одну з ролей. Там з мовою була дещо інша ситуація.

Події серіалу відбуваються у Флоренції. Всі герої не прив’язані до Британії чи Америки, тому вимова акторів була не дуже важливою. Це спокійно виправдовувалося тим, що персонажі з різних регіонів, тому мають неідеальну англійську, – каже Олександр. – Але все одно у вільний час я завжди намагався займатися. В перервах у вагончику для акторів разом із партнером по сцені та товаришем Рікі з Британії ми прокачували мою вимову. Начитували репліки по декілька разів, і він допомагав вдосконалити деякі моменти.

Актор Олександр Рудинський / Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK