Зірка TikTok Даша Євтух розповіла, як з чоловіком-депутатом обирала ім’я для доньки

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Зірка TikTok Даша Євтух розповіла, як з чоловіком-депутатом обирала ім’я для доньки
Зірка TikTok Даша Євтух
Пресслужба Нового каналу

Зірка TikTok з села на Полтавщині Даша Євтух взяла участь в інтелектуально-розважальному шоу «єПитання» та розповіла про доньку Феміду.

Читайте такожВолодимир Дантес розповів про тандем із зірковою наставницею «Неймовірних дуетів»
Що здатне перевернути світ будь-якої жінки та змінити пріоритети? Звісно, це народження дитини. Кар'єра, хобі та соціальне життя – на другий план відходить все. Під час зйомок третього сезону інтелектуально-розважального шоу «єПитання», перший випуск якого глядачі побачать уже 26 серпня, українська блогерка Даша Євтух розповіла, які зміни відбулися в її житті після народження доньки. 

Життя змінилося кардинально. Абсолютно все вирішує дитина: куди я піду, чи взагалі нікуди не піду, чи поїм сьогодні, чи не поїм. На першому місці тепер вона, – зізналася блогерка Даша Євтух. – Коли донечці виповнився місяць, стало легше. Бо спочатку я боялася навіть переодягати її, не знала, як до неї підійти. Зараз вона зростає, змінюється, і мені стає легше. Я навчилася її розуміти, мені це дуже подобається, я кайфую.

Зірка TikTok Даша Євтух з чоловіком та донькою / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожЗірка серіалу «Перші ластівки» Олег Гоцуляк освідчився коханій
Поповнення в родині блогерки Даші Євтух та депутата Полтавської райради Олександра Глазова відбулося у травні. Дівчинку назвали Фемідою. 

Ми з чоловіком хотіли обрати таке ім'я для нашої дитини, щоб воно між нами поєднувалося. І ось, наприклад, я – людина чесна, завжди за справедливість, мій чоловік має грецьку кров. Тому ми вирішили подивитися грецькі імена й натрапили на Феміду, – поділилася Даша Євтух. – Мені це ім’я сподобалось відразу. Бо в давньогрецькій міфології це богиня справедливості, правосуддя, тому воно нам так підійшло.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK