Леся Нікітюк розповіла, як правильно дякувати нашим воїнам

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Леся Нікітюк розповіла, як правильно дякувати нашим воїнам
Леся Нікітюк на зйомках
Пресслужба Нового каналу

У новому епізоді інтелектуально-розважального шоу «єПитання» українські телеведучі зіграють з ветеранами війни.

Читайте такожВолодимир Дантес розповів про тандем із зірковою наставницею «Неймовірних дуетів»
Сезон осінніх прем’єр на Новому каналі в розпалі! З понеділка по четвер о 20:00 в ефірі телеканалу – нові ігри та нові перемоги. Новий пропонує українцям трішки перезарядитися та підзарядитися у непростий для всіх час. Але також, звісно, нагадує про головне – безперервну боротьбу з ворогом. 

На цьому наголосила ведуча «єПитання» та «Хто зверху?» Леся Нікітюк.

На жодному каналі в світі раніше такого не було, щоб розважальний формат піднімав серйозні теми, як зараз це робимо ми. Оскільки на Новому немає новин та інформаційних програм, ми з командою додали актуальні теми в розважальні проєкти, – каже Леся Нікітюк. – Говорити про війну та волонтерство зараз потрібно всюди. Ми не маємо права про це забувати. Тож попри те, що гості приходять на гру розслабитись, а глядачі дивляться, щоб трохи зарядитися позитивними емоціями, ми все одно нагадуємо про головне – повномасштабну війну. Я намагаюся постійно доносити важливі меседжі.

Леся Нікітюк на зйомках / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожЗірка серіалу «Перші ластівки» Олег Гоцуляк освідчився коханій
Так, вже другий рік поспіль серед учасників «єПитання» – ветерани та ветеранки. У цьому сезоні їх побачите аж у двох випусках. Один з них буде в ефірі Нового каналу вже сьогодні, 16 вересня.

Разом із захисниками ми не лише граємо, а й говоримо про важливі для всього суспільства речі. Наприклад, як правильно подякувати нашим воїнам? Як зробити так, щоб наші питання чи вислови не ранили людину з досвідом служби? Ми разом із нашими учасниками нагадуємо, що ветерани та ветеранки бувають абсолютно різними – за зовнішністю, віком, досвідом. Це важлива частина протидії помилковим стереотипам, які часто приживаються у суспільстві, – говорить ведуча. – У четвертому епізоді шоу, наприклад, ви побачите Олександра Швачку – ветерана, ведучого телеканалу ICTV. Досвід взаємодії з ним ще раз нагадав, що головне – бачити людину, її досвід, навички, а не фокусуватися на інвалідності. Олександр – людина з протезом. Проте саме він під час зйомок допомагав мені зрозуміти, як краще виконувати фізичні вправи під час тренувань. Бо Саша багато займається спортом і підтримує тему адаптивного спорту, реабілітації через фізичні активності для ветеранів, які зазнали травм внаслідок служби. Одним словом, обов’язково приєднуйтесь до ефіру!

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK