Леся Нікітюк розповіла, ким захоплювалась у юності та зараз

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Леся Нікітюк розповіла, ким захоплювалась у юності та зараз
Ведуча Леся Нікітюк
Пресслужба Нового каналу

Ведуча шоу «єПитання» та «Хто зверху?» Леся Нікітюк розповіла про свого кумира.

Читайте такожОлександр Рудинський розповів, що іноземні актори запитують про війну та як реагують на трагічні історії
Вона є прикладом для багатьох, оскільки, як то кажуть, «зробила себе сама». Проста дівчина з Хмельницького стала зіркою одного з головних телеканалів України та має 4,2 млн підписників в Instagram. Йдеться про ведучу розважальних шоу Нового каналу «єПитання» та «Хто зверху?» Лесю Нікітюк. 

Вона вперше розповіла, ким надихалася сама.

Найбільший кумир мого життя в період з 12 до 17 років – це Бритні Спірс, – розповідає Леся. – З українських знаменитостей єдина зірка неосяжної величі, яка, я вважаю, відкрила дорогу українському гумору та українським артистам розмовного жанру, – це Андрій Данилко. Я досі, коли його бачу, починаю плакати. Не знаю, чому в мене такі емоції, але якось так стається. Дуже поважаю Андрія Михайловича, бо вважаю, що свого часу він відкрив дорогу для нас усіх.

Ведуча Леся Нікітюк / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожДар’я Петрожицька розсекретила дату весілля
Напевно, багато хто мріє познайомитись із Лесею Нікітюк та навіть повчитись у неї, почути кілька порад. Зараз модно давати майстер-класи студентам чи навіть ставати зірковими викладачами вишів. Але Леся трішки іншої думки. 

Мені здається, що молодому поколінню не потрібен мій досвід, – каже вона. – Зараз така молодь, що вони самі швиденько стають зірками (усміхається), мають одразу безліч менеджерів та легко справляються з усіма задачами. Тому свій досвід залишаю тільки для близьких людей, з якими працюю чи хочу працювати в команді. До речі, такі вже є. З радістю ділюсь усім, що знаю і вмію.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK