Фіма Константиновський відзначив українських зірок, які стали прикладом для нього за час війни

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Фіма Константиновський відзначив українських зірок, які стали прикладом для нього за час війни
Ведучий Фіма Константиновський
Пресслужба Нового каналу

Ведучий Фіма Константиновський розповів про кліпи-збори від Badstreet Boys.

Читайте такожЗірка «Зв’язку» Аліна Кошарна розірвала стосунки й написала про це пісню
Велика війна не лише докорінно змінила життя багатьох українців, а й зірвала маски з кожного та показала, хто є хто насправді. Тепер супергероями для українців є зовсім не персонажі Marvel, а захисники й захисниці, які готові віддати життя за країну. А від українських зірок чекають не лише інтриг і скандалів, а й допомоги ЗСУ. 

У цьому переконаний ведучий шоу «Поле», в яке грає вся країна щовівторка о 20:00 на Новому каналі, Фіма Константиновський. 

У мене є знайомі, якими пишаюся, бо вони творять дива щодня. Якщо казати про цивільних, то це Денис Христов (ведучий М1, блогер, волонтер. – Прим. ред.). Кілька разів на тиждень він вивозить людей з місць, де проходять бойові дії. І робить це з самого початку повномасштабної війни. Тому для мене Денис є нереальним прикладом, – каже Фіма Константиновський в «Зе Інтервʼюєрі». – Прикол волонтерства ще й у тому, що на початку великої війни кожен на запитання «Як справи?» мав відповідати: «Добре, волонтерю». Але насправді Значно важче допомагати весь цей час. Я опікуюся шелтером у Дніпрі, тому знаю багатьох, хто казав раніше: «Буду з тобою і шелтером назавжди. Поки не закінчиться війна, допомагатиму». Однак з часом більшість з них просто зникла.

Ведучий Фіма Константиновський / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожЛеся Нікітюк розповіла, ким захоплювалась у юності та зараз
Зірка Нового каналу зазначив, що ті, хто пішов на фронт, за замовчуванням є суперлюдьми. 

Але я ще був приємно вражений тим, як коміки зустріли повномасштабну війну. Вони збирають кошти на допомогу ЗСУ. Одними з прикладів можу назвати Васю Байдака і Антона Тимошенка. Те, як вони змогли конвертувати гумор у допомогу, це щось нереальне. Вони, як зокрема і Badstreet Boys, майстри своєї справи, – зазначає ведучий «Поля». – Якось замислився над відповіддю онукам, коли ті запитають: «А як ви вивезли війну?» Як пояснити, як ми закривали збори? Раніше мені розказували, що війна – це страшно. Так і є, але я ніколи не думав, що в розповіді про це може бути історія, як коміки створили гурт і співали про снайперські гвинтівки. Тому пишаюся кожним, хто не здається та вигадує нові й нові збори.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK