Тарас Цимбалюк зізнався, що завадило йому стати актором еротичних фільмів

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Тарас Цимбалюк зізнався, що завадило йому стати актором еротичних фільмів
Актор Тарас Цимбалюк
Пресслужба Нового каналу

У студії «єПитання» актор серіалу «Зв’язок» Тарас Цимбалюк розповів про роль у картині для дорослих.

Читайте також«Дві сестри» на СТБ: рідні по крові стають справжніми ворогами
Перш ніж стати популярними та заслужити любов глядачів, усі українські актори шукають будь-яку можливість, щоб заявити про себе. Одні знімаються у другорядних ролях, очікуючи ту саму – головну, інші стають акторами рекламних роликів, а хтось ходить на всі кастинги, які тільки пропонує ринок телебачення. 

Відомий український актор Тарас Цимбалюк в ефірі шоу «єПитання», яке виходить щопонеділка о 20:00 на Новому каналі, розповів, як багато років тому мало не отримав роль у фільмі для дорослих. 

Це було в університеті – той період, коли я бігав абсолютно на всі проби. Приїжджаю на кастинг у кінотеатр «Київська Русь», там мене чекає іноземна група, здається, це були румуни. Почали з питання «Як вас звати?». Кажу: «Тарас Цимбалюк, мені стільки-то років». «Зніміть, будь ласка, футболку, бо нам треба розуміти, як виглядає актор у кадрі», – зі сміхом розповів Тарас Цимбалюк у студії «єПитання». – І тоді нам пояснили, що це фільм еротичного характеру і запитали, чи є в мене закордонний паспорт.

Тарас Цимбалюк на зйомках / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожХто хоче стати мільйонером? – канал ICTV2 розкрив дату старту нового сезону культового шоу
Однак на подальші плани режисерів щодо акторської кар’єри Тараса Цимбалюка в їхньому фільмі вплинула відсутність документів. 

У румунській еротиці я не знявся, бо не мав закордонного паспорта. На кастингу мені сказали, що, на жаль, через це не зможуть зі мною співпрацювати, – говорить Тарас. – Не знаю, чи лише це стало бар’єром для моєї абсолютно «інакшої кар’єри». Але на кастинг я сходив (сміється).

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK