Лєра Товстолєс здійснила мрію дитинства

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Лєра Товстолєс здійснила мрію дитинства
Ведуча Лєра Товстолєс
Пресслужба Нового каналу

Нова ведуча популярного реаліті «Кохання на виживання» Лєра Товстолєс зізналася, що з дитинства була шанувальницею Нового каналу.

Читайте також«Дві сестри» на СТБ: рідні по крові стають справжніми ворогами
Хто з нас не пам'ятає ті безтурботні дні дитинства, коли після школи ми мчали додому, щоб не пропустити улюблені мультики на Новому? А згадуєте, як увечері з нетерпінням чекали на випуск «Фабрики зірок» та, сидячи на дивані перед телевізором, уявляли себе на місці зірок екрану? 

Саме тоді в харизматичної та яскравої ведучої реаліті «Кохання на виживання» та акторки «Жіночого кварталу» Лєри Товстолєс з’явилася мрія – стати відомою та популярною. 

Я – саме та людина, яка дуже полюбляє розважальний контент. У дитинстві постійно дивилася телевізор, обожнювала Новий канал, і зараз люблю, – зізналась ведуча реаліті «Кохання на виживання» Лєра Товстолєс. – Маленькою подобалися «Злюки бобри», серіали «Друзі» та «Малкольм у центрі уваги». «Фабрика зірок» – моя особлива любов, бо я завжди мріяла так само виступати на сцені, співати хіти та грати головні ролі в кіно. Але тоді всі про це мріяли, і мені здавалося, що я просто така, як усі. А коли вже потрапила на телебачення, зрозуміла, що, можливо, це воно більше мріяло про мене, ніж я про нього (сміється). Жартую, але зараз відчуваю себе на своєму місці та ставлюся до цієї діяльності як до роботи.

Ведуча Лєра Товстолєс / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожХто хоче стати мільйонером? – канал ICTV2 розкрив дату старту нового сезону культового шоу
Комікеса зізналася, хто саме з зірок українського шоу-бізнесу надихав її у дитинстві та робить це і зараз. 

Надихалася серіалом «Файна Юкрайна» (українське гумористичне скетч-шоу, виходило на Новому каналі з вересня 2008 по грудень 2010 року. – Прим. ред.). А от найкращі жарти були у Скрябіна, він і досі мій кумир, – говорить Лєра Товстолєс. – А ще мені дуже подобалися ці голлівудські акторки з широченними усмішками та запальним характером: Джулія Робертс, Кіра Найтлі та Камерон Діаз. Пам’ятаю, у дитинстві було модно вішати плакати зірок над ліжком. У мене там були дуже різні персонажі, навіть ті, хто мені не так вже й подобався, просто ці плакати пощастило отримати безкоштовно всередині журналів, що купувала мені мама.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK