Рецепт вишуканого свиного рулету до новорічного столу від JULIK'а

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Рецепт вишуканого свиного рулету до новорічного столу від JULIK'а

Цей свиний рулет може стати головною і найсмачнішою стравою вашого новорічного столу! Простим рецептом страви з вишуканим смаком поділився співак JULIK.

Читайте такожБрауни с вишней: новогодний рецепт от Даши Мельник
До новорічного столу JULIK рекомендує спробувати приготувати «коронну страву», яка безумовно сподобається поціновувачам м'ясних страв. 

Коли я готую, в першу чергу, – морально відпочиваю. Люблю відстежувати щось нове, навіть вдома перед сном частенько дивлюсь різні рецепти і потім пробую їх готувати. Новорічно-різдвяні свята недарма обожнюють практично усі, адже у цей час ми готуємо одні з найсмачніших страв, які смакують тільки взимку. Хоч зазвичай цей цикл я проводжу на концертах та корпоративах, та у зв'язку з пандемією буду цьогоріч святкувати усі свята вдома, у сімейному колі. Тому ми з дружиною вирішли зробити незвичний для українців новорічний стіл, але звичний для італійців, - сказав JULIK.

Інгредієнти:

  • свинина - 1,5 кілограми 
  • часник - 3 зубчики 
  • масло - 30 грамів
  • оливкова олія - 1 ст.л. 
  • зелень петрушки - за смаком 
  • темне пиво - 0,5 мл.
  • кмин - за смаком 
  • розмарин - дві гілочки 
  • сіль, перець - за смаком

Спосіб приготування:

  1. Свинячу корейку ретельно миємо та розрізаємо вздовж (у формі книжки), щоб потім сформувати рулет. Солимо та перчимо за смаком.
  2. Нарізаємо зелень та подрібнюємо часник, змішуємо і додаємо у суміш оливкову олію. Змазуємо цією пастою нашу свинину.
  3. Формуємо рулет і обмотуємо кулінарною ниткою. Далі беремо сковорідку, розтоплюємо вершкове масло та обсмажуємо рулет з усіх сторін, щоб м’ясо закрило свої пори. Це ми робимо для того, аби всі соки нашого рулету були всередині і не витікали під час запікання.
  4. Коли з’явилася на рулеті скоринка, виймаємо та кладемо у деко. Туди ж наливаємо темне пиво, посипаємо кмином та спеціями за смаком.
  5. Ставимо у духову піч запікатися протягом 1 години 30 хвилин ( розраховуючи 1 годину на 1 кг м’яса). Час від часу поливаємо пивом наш рулет.
  6. Витягаємо та даємо трохи охолодитись. Після чого нашу страву нарізаємо кільцями. Для гарніру рекомендую зтушкувати капусту з грибами. Смачного!!! З прийдешніми святами, Ваш JULIK!

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK