Ведучий реаліті «На ножах» Алекс Якутов розповів, чому крутить пальцем біля щоки

Ведучий реаліті «На ножах» Алекс Якутов / Пресслужба Нового каналу

Шеф реаліті «На ножах» Алекс Якутов також поділився історією про страву, приготування якої йому найбільше запамʼяталося.

Читайте також: Jerry Heil розповіла, яким чином обирає збори, на які відправляє кошти

Підписники Шефа, ведучого реаліті Нового каналу «На ножах» Алекса Якутова обожнюють яскраві відеорецепти, якими він ділиться в Instagram. А в коментарях хвалять і просять ще! Однак у багатьох роликах можна помітити дивний жест, який використовує Алекс. Куштуючи страву, він крутить пальцем біля щоки. Новий канал вирішив розпитати в Шефа, що то означає. 

Алекс пригадав історію ще зі свого першого курсу в кулінарній школі IFSE. Тоді він стажувався в ресторані на озері Гарда, що в Італії.

Я готував для персоналу, а туди входило близько 25 кухарів! І якось подав їм венеційську страву: гарбузове ризото в червоному вині. Кухарі хвалили, – пригадує Алекс Якутов. – А компліменти моїй страві від професіоналів у кулінарії – найвища відзнака для мене. Це означає, що я на правильному шляху.

Ведучий реаліті «На ножах» Алекс Якутов

Пресслужба Нового каналу

Читайте також: Віктор Андрієнко розповів про роль, яка так і не прикрасила його біографію

Тоді ж Шеф й помітив жест, який досі використовує у своїх кулінарних відео.

В італійців є така звичка: коли вони куштують щось дуже смачне, то крутять вказівним пальцем біля щоки. І це означає, що вони отримують нереальне задоволення. Так от, тоді крутили пальцем усі! – усміхається ведучий кулінарного реаліті.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему