Jerry Heil розповіла, яким чином обирає збори, на які відправляє кошти

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Jerry Heil розповіла, яким чином обирає збори, на які відправляє кошти
Співачка Jerry Heil
Пресслужба Нового каналу

За лаштунками шоу «Хто зверху?» артистка Jerry Heil розповіла про гучні донати.

Читайте такожКатерина Варченко вперше розповіла про другу дитину та чоловіка нацгвардійця
Вже майже два роки Україна живе у стані повномасштабної війни. Ми, на жаль, звикли до сирен повітряної тривоги, роботи ППО, невтішних новин із фронту чи про прильоти по цивільних об’єктах. Також за цей час багато з українців здобули надважливу звичку щоденного чи щотижневого донату. Ми усвідомили, що сума неважлива. Головне – робити добрі справи й не зупинятися. 

Та не всі благодійники афішують свої донати. Українська хітмейкерка Jerry Heil не погоджується з позицією «тихих донатів». Адже бачить у репостах та закликах підтримувати ЗСУ власним прикладом величезний плюс. 

Донатити гучно – це твоя сума, помножена на величезну кількість тих, хто задонатить, бо ти надихнула! – ділиться думками артистка за лаштунками шоу «Хто зверху?» на Новому каналі. – Я завжди доначу за покликом серця: чи то попросять родичі на пікап, чи треба допомогти тваринам, чи переселенцям, чи військових протезувати. Зборів така кількість, що просто обирай і донать! Це приносить не лише величезну користь, а й приємні емоції.

Співачка Jerry Heil / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожСергій Лиховида пригадав смішні ситуації з прихильниками
Jerry Heil ексклюзивно зізналася, що нещодавно отримала від мами повідомлення: її брат – на фронті.

Звісно, це не вперше, коли хтось із родичів йде служити. Проте в мене величезна родина, і з цією гілкою (родичі по мамі) ми близькі. Тому зараз усі разом збираємо їм на евакуаційну машину, – розповідає Яна. – Нещодавно про їхній підрозділ вийшло відео на телебаченні. Коли я побачила, то зрозуміла: це момент, коли ти усвідомлюєш, що війна підбирається близько до кожного. Тому ми повинні безперестанно донатити. Безперестанно говорити про це. І щодня прокидатися з думкою, що обираємо цю країну.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK