Сергей Притула поделился секретом молодости

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Сергей Притула поделился секретом молодости
Ведущий Сергей Притула
пресс-служба Нового канала

Ведущий Сергей Притула рассказал о достижениях и планах на будущее.

Читайте такожСергей Притула вспомнил о ярких моментах, которые он пережил вместе с папой
Что ни день, то праздник! 22 июня день рождения празднует любимый ведущий Нового канала Сергей Притула. Накануне радостного события ведущий шоу «Хто зверху?», «Где логика?» и «Дети против звезд» рассказал о сокровенном.

О достижениях за 40 лет

Констатую, що в мене троє чудових дітей, достатньо великий досвід у професійній царині, яким я не лінуюся ділитись, а також певні здобутки у волонтерському середовищі. Минулого року, окрім звичного військового волонтерства, в мене з’явився благодійний фонд, який займається справами невійськового характеру. Це те, що приносить задоволення.

Ведущий Сергей Притула с семьей / пресс-служба Нового канала

О планах на следующие 40

Найближче десятиліття я буду займатися політичною діяльністю, а далі – побачимо. Сподіваюся, що десь далеко на пенсії зможу більше часу приділяти бавленню з онуками, аніж займатись чимось таким, що забирає стільки часу, як зараз.

О праздновании 40-ка

Читайте такожТина Кароль рассказала о чувствах к Дану Балану
Мені казали: «Мужики 40 років не святкують, ти не боїшся?» А я запитував у таких людей: «А чому я маю не святкувати?» Мені достеменно так ніхто й не пояснив, у чому полягає природа цього забобону. А я, відверто, не знаю, скільки мені Господь відміряв. Знехтувати можливістю ще раз зібрати за одним столом людей, яких я люблю, які для мене важливі й близькі, не збираюсь. Я страшенно радий, що на день народження приїдуть усі мої брати та друзі зі всієї України. Буде відносно невелика компанія людей, з якими я хочу розділити ще один чудовий вечір нашого з ними спільного життя. 

Ведущий Сергей Притула / пресс-служба Нового канала

О секрете молодости

Можливо, через заняття спортом, або ж гени даються взнаки. Чи, наприклад, тому, що я добре їм і ходжу в шапці (сміється). Але, мабуть, найважливіше, що намагаюся викристалізовувати навколо себе позитив. І тут навіть не про оточення. Зараз всюди дуже багато агресії, перепалок, хейту між людьми, а я намагаюся гіперболізувати все добре, що відбувається, або ж ініціювати його. Мене дуже тішить, що це знаходить відгук у людей. Думаю, позитивні емоції дозволяють залишатись, умовно кажучи, молодим. Не знаю, як зовні, але принаймні всередині. Останній рік у мене Patreon №1 в Україні. Щомісяця люди донатять кошти, якими я потім з великим задоволенням допомагаю дитячим будинкам, реабілітаційним центрам, громадським організаціям, що займаються чимось гідним у цьому житті. Дуже круто, коли ти є посередником між бажанням людей допомогти і фінальним результатом. 

Напомним, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK