Зірка "Перших ластівок" Максим Девізоров розповів про своє весілля під час війни

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Зірка
Максим Девізоров з дружиною
пресс-служба Нового канала

Актор серіалу Нового каналу «Перші ластівки» Максим Девізоров зізнався, що допомогло йому прийняти рішення одружитися під час війни.

Читайте такожОльга Кучер – про життя під час війни з 8-місячною дитиною, родичів у росії та війну з російською пропагандою
На початку повномасштабної війни росії проти України актор Максим Девізоров вступив до лав ЗСУ та вирушив у Донецьку область. Утім, це не завадило зірці серіалу «Перші ластівки» одружитися з коханою - акторкою Світланою Гордієнко. 

Заради цього його на день відпустили зі служби у Дніпро.

Прийняти це рішення мені допомогли почуття до Світлани, яку я дуже люблю. Війна, можливо, дещо прискорила події. Але ми й раніше говорили про те, що плануємо створити сім’ю, бачимо одне в одному батьків наших майбутніх дітей, - розповів Максим.

Максим Девізоров з дружиною / пресс-служба Нового канала

Читайте такожАктор "Дизель Шоу" втретє став батьком – перше фото дитини
На церемонію у РАЦСі Максим прийшов у військовій формі, а його дружина - у білій сукні в білизняному стилі. Образи молодят припали до душі українцям - їх фотографії облетіли всю країну.

Було несподівано, що наше весілля набуло такого розголосу. Ми, навпаки, планували, враховуючи всі обставини, зробити все скромненько. На розпису навіть не було батьків, - додав актор. - Вирішили, що свято влаштуємо вже після закінчення війни. А тут раптом усі почали вітати та радіти за нас! Це дуже приємно.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK