Костянтин Войтенко розповів про своє волонтерство: «Здається, що й не було іншого життя»

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Костянтин Войтенко розповів про своє волонтерство: «Здається, що й не було іншого життя»
Костянтин Войтенко з другом
Пресслужба Нового каналу

Актор серіалу «Будиночок на щастя» Костянтин Войтенко розповів, що мріє після перемоги з гордістю і усмішкою озирнутися на всі зроблені хороші вчинки.

Читайте такожSHADU і MEYER презентували ремікс на пісню «Коли я»
Майже з першого дня війни зірка українського комедійного серіалу «Будиночок на щастя» (Новий канал) Костянтин Войтенко разом із професійним танцівником Антоном Нестерком об’єдналися й допомагають українським воїнам. 

За п’ять місяців війни хлопці творчих професій перекваліфікувалися на справжніх волонтерів!

Світ став зовсім другим, ми ніби потрапили в інший вимір. Я от, наприклад, вже знаюся на коліматорних прицілах. Хоча раніше для мене це був просто «приціл», – сміється Костя. – Мені здається, що й не було іншого життя, що ось зараз – моє життя. Я так звик до нього. Думаю, що після війни навіть буду трохи сумувати.

Пресслужба Нового каналу

Читайте такожKRISTONKO присвятила пісню вірності українських дівчат нашим воїнам ЗСУ
Войтенко зі своїм колегою роблять усе можливе, щоб пришвидшити перемогу України, і актор сподівається, що ці щоденні добрі справи і згуртованість українців залишаться хорошою традицією і після війни. 

Мій майстер курсу, який пройшов Другу світову, розповідав, що це були найкращі роки його життя. Незважаючи на те, що йде жахлива війна, вона все ж таки змушує робити хороші вчинки. І мені здається, це на все життя! – поділився актор. – Ми зараз робимо дуже добру справу й будемо сумувати, хоч як би це звучало. Нам потрібно максимально пришвидшити перемогу, перемогти, а потім озирнутися назад і сказати: «Ну, це було так як треба» (посміхається).

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK