Леся Нікітюк розповіла невідомий факт з біографії

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Леся Нікітюк розповіла невідомий факт з біографії
Леся Нікітюк з мамою
Пресслужба Нового каналу

Ведуча «Пари на мільйон» та «Le Маршрутки» на Новому каналі Леся Нікітюк зізналася, чому мама плакала після її народження.

Читайте такожАндрій Бєдняков вдруге стане батьком
Нині важко уявити Лесю Нікітюк з якимось іншим ім’ям. Адже воно їй пасує ідеально. Та коли мама ведучої Нового каналу була вагітна, підбирала різні імена. Як виявилося, Лесю Іванівну думали назвати… Олексієм. 

Мама чекала на хлопчика, але народилась дівчинка, – зізналась зірка. – Тож вона плакала в пологовому. Прийшла медсестра і питає: «Чому ви так плачете?» Мама сказала, що хотіла ще одного сина, а народилася дівчинка, і тепер вона не знає, як її назвати. Медсестра спитала, як звати старшого сина. Мама сказала, що Сергій. «О, так назвіть малу Свєта! На букву С, як Сергій», – порадила жінка.

Ведуча Леся Нікітюк

Читайте такожУчасник Improv Live Show Рома Міщеряков розповів про улюблений предмет та канікули
Зрештою дівчинку назвали Лесею. І нині її ім’я – відомий бренд. Адже зірка входить у топ найпопулярніших телеведучих України. Вона з першого погляду підкорює своєю простотою, гумором та прямолінійністю. У цьому ви самі можете впевнитись, увімкнувши прем’єру реаліті «Пара на мільйон» 5 вересня о 20:00 на Новому каналі. 

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK