Андрій Бєдняков розповів, як говорить з донькою про війну

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Андрій Бєдняков розповів, як говорить з донькою про війну
Андрій Бєдняков з дружиною та донькою
Пресслужба Нового каналу

Які запитання ставить 7-річна Ксенія телеведучому Андрію Бєднякову та його дружині.

Читайте такожТарас Цимбалюк пояснив, чому українська мова на часі
За більш ніж півроку війни українці вразили весь світ своєю єдністю та силою духу. Особлива гордість – за наших дітей, які мужньо сприймають події. Вони миттєво подорослішали та свідомо допомагають близьким, а інколи й ЗСУ

Ведучий проєкту Нового каналу «Де логіка?» Андрій Бєдняков поділився, як він у складний для України час спілкується з 7-річною донькою.

Спочатку Ксені все пояснювала Настя (Анастасія Коротка – дружина Андрія Бєднякова. – Прим .ред.), бо мене ж не було поряд, коли все почалось. Я знаходився на зйомках за кордоном, – говорить телеведучий. – Але потім ми з донькою багато розмовляли про це, вона знає, хто на нас напав. І знає, що Україна переможе. Ксеня постійно питає, коли ми поїдемо в Маріуполь. Каже: «А Маріуполя вже немає. І бабусі вже немає. А я хочу поїхати. Коли? Ці люди там надовго?» Вона питає, я їй пояснюю все, як є. У нас немає гри чи аналогій. Вона доросла дитина і має це розуміти. Водночас у нас немає такого, що ми сідаємо і: «Слухай, ці – такі, а ці – такі. Їх ми ненавидимо». Ні. Вона запитала, ми спокійно пояснили, вона зрозуміла, і ми закрили цю тему. Потім, якщо ще питає, то знову їй розповідаємо.

Андрій Бєдняков з донькою / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожУчасник Improv Live Show Рома Міщеряков згадав курйоз із міліціонером: «Розвели на сто гривень»
Нагадаємо, що наразі дружина Бєднякова Анастасія Коротка та донька Ксеня перебувають у США. Також відомо, що незабаром подружжя вдруге стане батьками! Бажаємо здоров’я родині телеведучого та найшвидшого возз’єднання у мирній Україні!

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK